Cake Pirate 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Cake Pirate 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Cake Pirate 2 játék

Cake Pirate 2 Cake Pirate 2
background
Leírás:
Intézd el az érkező támadókat, építsd fel a különféle védőtornyaidat úgy, hogy azok megakadályozzák az ellenfelek átjutását a pályákon. A támadok két irányból érkezhetnek, vagy a vízben úszva, vagy a víz felett repülve. Minden támadót más és más toronnyal semlegesíthetsz. Vannak olyan tornyok, amelyek csak a vízben úszó ellenfeleket tudja támadni, és vannak olyanok is amelyek csak a levegőben repülő ellenfeleket tudja lelőni. A harmadik torony mindkét ellenfélre tud lőni, viszont jóval gyengébb hatékonysággal. A pályák elején mérd fel a helyszínt és tervezd meg a védekezés és az építkezés lépéseit. A meglévő tornyok elhelyezése után dönthetsz, hogy építesz újabb tornyokat, vagy a meglévőeket fejleszted tovább. A győztes pályák után kaphatsz csillagokat, amelyeket különféle fejlesztésekre költhetsz el. Verd vissza a kalózok támadásait és védd meg a váradat az összes pályán!
Készítő:
Gamesfree.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2009
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.20)

Oszd meg barátaiddal is a Cake Pirate 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist