Bunny Flags 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bunny Flags 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bunny Flags 2 játék

Bunny Flags 2 Bunny Flags 2
background
Leírás:
Védd meg a zászlót a nyulakkal a támadó emberi ujjak ellen, verd vissza a támadásokat a katonával és fejleszd képességeidet. A Bunny Flags játék második részében még több támadó ujjra számíthatsz, a védelem megszervezése még nagyobb és nehezebb feladat a nyulak számára. A betanító küldetések után már élesben folyik a harc. Akadályozd meg minden áron, hogy az ellenfél eljusson a zászlóhoz, és elvigye azt. A játék előrehaladtával egyre többen és erősebb katonákkal jönnek az emberi ujjak. Hol járművel, hol gyalogosan érkeznek a támadó vonal mögül. A főhadnagy nyulat irányítod te, mellyel mint egy igazi katona kell harcolnod. Mozogj, támadj, lődd le az érkező ellenfeleket. Közben telepíts minél több védekező őrtornyot. Lehetőséged van barikádokat is elhelyezni a játéktérre, melyek segítségével megnehezítheted az ellenfél eljutását a zászlóhoz. Egy dologra kell csak odafigyelned: a barikádokkal teljesen nem zárhatod el az ellenfél útját. Intézz el minél több ellenfelet, szerezz tapasztalati pontokat, és lépj újabb szintekre a katonáddal. Újabb szinteken, újabb fegyvereket, újabb őrtornyokat próbálhatsz ki. A képességeidet a Talent Tree menüpontban tudod fejleszteni. Védd meg a nyulak zászlaját az összes pályán, és verd vissza minden áron a gonosz támadókat!
Készítő:
Kongregate.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2678
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.69)

Oszd meg barátaiddal is a Bunny Flags 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist