Brave Shorties 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Brave Shorties 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Brave Shorties 2 játék

Brave Shorties 2 Brave Shorties 2
background
Leírás:
Védd meg a szigeti királyságot, intézd el a támadókat és szerezd vissza az általuk elfoglalt területeket. A Brave Shorties játék egy szigeten játszódik, amelynek közepén egy királyság található. A szigetet a betolakodók három oldalról foglalták el. A feladatod, hogy az összes területet visszahódítsd a király katonáival. Helyezd el a katonákat a csapatodban, és indulj harcba. Minden katonának van egy speciális képessége, amelyet bizonyos időközönként felhasználhatsz. A legyőzött ellenfelek sokszor hagynak maguk után különféle tartalmú ládikákat. Ezekbe a ládikákba pénzt találhatsz, de előfordul, hogy újabb technológiákat is megszerezhetsz. A technikáknak köszönhetően újabb egységeket vásárolhatsz, így erősítve a sereged erejét. Ha a ládából egy kulcs bújik elő, akkor egy plusz helyet kapsz a seregedben. Győzd le az ellenfelet az összes pályán, és szerezd vissza a teljes szigeten az irányítást!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2375
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Brave Shorties 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist