Beast Quest

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Beast Quest

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Beast Quest játék

Beast Quest Beast Quest
background
Leírás:
Avantia összes szörnye mágikus varázslat alá került, mentsd meg Avantia népét és teremts újra békét a királyságban. A játék fantasztikus 3 dimenziós környezetben játszódik, láthatsz csodálatos havas hegycsúcsokat és homokos partokat egyaránt. Csatázz utad során a veszélyes szörnyek hordáival és győzz le gigantikus ellenfeleket. A kalandozásod során gyűjts minél több ősi tárgyat és elveszett kincset. A játék elején még csak egy-egy ellenféllel kell szembenézned, később viszont az akciókkal teli csatákbam már több ellenfelet is le kell tudnod győzni. A különböző helyszíneken küldetéseket is találhatsz, melyekért bónuszpontokat kaphatsz. Segítségükkel fejlesztheted képességeidet és felszerelésedet. Legyél te a legnagyobb hős a Beast Quest akció, kaland szerepjátékban, győzz le minden szörnyet, teljesítsd a változatos küldetéseket és teremtsd meg a békét Avantia királyságába!
Készítő:
Miniclip.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3036
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.81)

Oszd meg barátaiddal is a Beast Quest játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist