Awesome Seaquest

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Awesome Seaquest

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Awesome Seaquest játék

Awesome Seaquest Awesome Seaquest
background
Leírás:
Az Awesome Seaquest egy igazi stratégiai akció játék, amelyben harcolhatsz vízen, víz alatt és levegőben egyaránt. A játék két felületből áll, az egyik felületen különféle gazdasági épületeket irányíthatsz és szervezhetsz. Az olajfúró toronyba elhelyezett dolgozók tudják a pénzt termelni, a kutatók különféle extra fegyvereket, speciális képességeket tudnak kifejleszteni. A két hajódokkban építheted meg a speciális egységeket illetve a támadó hajóidat. A játék során építhetsz vízi járműveket, amelyek leginkább a vízen tudnak jól harcolni. A helikopterek a levegőben erősek, a tengeralattjárók pedig a mélyben tudnak pusztító csapást mérni az ellenfél egységeire. Próbáld ügyesen megtervezni a gazdaságodat, termelj minél több pénzt, melyből vásárold meg a legjobb és legerősebb hajókat. Minden győztes küzdelem után fejleszthetsz egy dolgot a játékban, ez lehet egységfejlesztés, de lehet épület továbbfejlesztés is. A térképen választhatod ki, hogy milyen irányban szeretnél támadni, és visszaszerezni az adott piros katonák által elfoglalt területet. A játék célja, hogy az összes ellenséges területet megtámadd és legyőzd az ott állomásozó egységeket. Minél tovább haladsz a középpontból, annál erősebb és több egységgel találkozhatsz. Tervezd meg jól a támadásokat, és ha szükséges küldd vissza a hajóidat a főhadiszállásra. Intézz el minden piros egységet a játékban, és szerezd vissza a tengerben a téged illető területrészt! Ha tetszett a játék, érdemes megnézni az előző részét (Awesome Conquest) is, amely nem a vízen, hanem a szárazföldön játszódik.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2415
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.38)

Oszd meg barátaiddal is a Awesome Seaquest játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist