Játékok

Hirdetések

Játékok

Goodgame Big Farm

Goodgame Big Farm
Játssz ingyen a Big Farm farmer játékkal, rengeteg extra bónusz és újdonság vár rád! Termessz zöldségeket, gyümölcsöket, nevelj állatokat a játékban. Szépítsd a farmodat a begyűlt pénzből. Legyen tiéd a legszebb gazdaság a környé

GoodGame Empire

GoodGame Empire
A legnagyobb, a legjobb stratégiai játék, ingyenes bónuszok, extrák, légy te a legnagyobb a birodalomban! Fejleszd a seregedet, építsd, erősítsd a váradat. Játssz a többi játékossal a Goodgame Empire ingyenes online játékban!

Candy Crush

Candy Crush
Tüntesd el a képernyőről a különböző cukorkákat és csíkozd be a nyalóka rúdját ebben a zuhatag játékban. Cseréld ki a táblán a színes édességeket úgy, hogy legalább három darab egymás mellé kerüljön. Ha háromnál többet is ki tudsz hozni egy sorba vagy egy oszlopba, akkor bónusz cukrot kapsz, melyek eltüntetve különböző extra meglepetéseket adnak. Ha a táblán sikerül kiraknod három vagy több édességet, azok eltűnnek, és a baloldali nyalókán megjelenik egy piros cukor csík. A pályát akkor teljesíted, ha az egész nyalóka csíkos lesz. Figyelj az idődre, mert ha lejár, akkor vége a játéknak!

Bomb It 6

Bomb It 6
A Bomb It sorozat immáron hatodik részével jelentkezik, a feladatod nem változott, robbantsd fel az ellenfeleid és szerezd meg a legtöbb pontot a körök végén! A legújabb részben összesen 5 játékmód közül választhatsz: Arcade mód, Battle Royal, Green Zone, Túlélő mód, Gyűjtő mód. Mindegyik rész rengeteg izgalmat és kihívást jelent majd számodra! Helyezd el a bombákat a pálya különböző részein és várj míg felrobbanak azok. Törj magadnak utat, kerüld az ellenfeleket és gyűjtsd az extrákat a pályákon! Légy te a Bomb It legújabb bajnoka!

Super Mario Flash 2

Super Mario Flash 2
Super Mario ezúttal ismét akcióba lendül, ezúttal egyik legjobb barátja, Yoshi lesz segítségére. Juss át a pályák végére, és győzd le az ellenfeleket Márióval. A játék elején ha az egyik kérdőjeles négyzetet kiütöt, máris kikel belőle egy tojás. Yoshi lesz benne, akivel együtt küzdhetsz meg a gonosszal. A kis dínó minden ellenfelet be tud kebelezni. Vigyázz, mert ha neked mennek, akkor Yoshi elszalad, és újra egyedül maradsz. A pályák rengeteg izgalmat és meglepetést tartogatnak Márió számára. Légy ügyes és szemfüles a pályákon, és használd ki barátaid segítségét!

Fab Tattoo Artist 2

Fab Tattoo Artist 2
Készítsd el a különféle tetoválásokat, a vendégek számára, akik különböző ötletekkel érkeznek a tetováló szalonba. A játék elején elolvashatod a vendég rövid bemutatkozását és azt, hogy milyen féle tetoválást szeretne készítettni magának. A gyors átolvasás után, máris neki állhatsz a minta alapján elkészíteni a tetováláshoz szükséges sablont. Ha készen vagy a sablonnal, akkor máris felhelyezheted a vendég megfelelő testrészére. Simítsd rá egy puha ronggyal, majd miután átvette a mintát a bőre, vedd le a sablont. A minta megjelenik a hátán a vendégnek, ezután körbe kell tetoválnod a körvonalát az alakzatnak. Figyelj arra oda, hogy a tetoválás során ne okozz nagy fájdalmat. A körvonalak berajzolása után jöhet a színezés. A képernyő sarkában láthatod, hogy milyen színeket kell használnod a tökéletes tetoválás elkészítéséhez.

Football Heads 2014 - World Cup

Football Heads 2014 - World Cup
Küzdj meg a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokságon a nagyfejű focistákkal. A focis játékok közül oly népszerűek a nagyfejű focisták, ezúttal a világbajnokság csapatai közül válogathatsz kedvedre. Minden csapatból egy kiemelkedő focistát kapsz meg, ha az adott nemzetet kiválasztod (például az angoloknál Rooney-t, az olaszoknál Pirlot, a braziloknál Neymart, a portugáloknál Ronaldot, az argentinoknál Messit stb). Ha kiválasztottad a megfelelő csapatot/játékost máris láthatod a 2014-es világbajnokság hivatalos csoportbeosztását. Az első mérkőzés azonnal kezdődik. Válaszd ki a számodra megfelelő pályát, és küzdj meg az ellenfeled legjobbjával. A labdarúgó mérkőzést az nyeri, aki az idő lejártával a legtöbb gólt szerzi! Légy ügyes, használd ki a bónuszokat és szerezd meg a foci világbajnokság trófeáját!

Hill Climb Racing

Hill Climb Racing
Segíts Ralphnak, a piros autó sofőrjének minél messzebbre eljutni a dombokon. Gyűjtsd a pontokat utad során és próbálj meg minél több pénzérmét begyűjteni. Minden kör után fejlesztheted az autód motorját, kerekeit, üzemanyag fogyasztását, a kerék meghajtást és a felfüggesztést. A próbálkozásaid előtt mindig láthatod, hogy a következő szint eléréséhez, milyen távolra kell eljutnod. Ha teljesítetted a szintet, következhet egy újabb kihívás. Vigyázz az üzemanyaggal, hiszen ha elfogy az autódból, akkor vége a játéknak. Bizonyos időközönként a pályán is találhatsz piros üzemanyag kannákat, melyekkel újra feltöltheted az autódat. Vigyázz a dimbes-dombos úton, mert könnyen felborulhatsz, ami szintén az adott kör végét jelenti. Légy ügyes, juss minél messzebbre, és tuningold az autódat minél gyorsabbra és jobbra.Ha elegendő pénzt gyűjtesz össze a pályán, akkor akár újabb izgalmas járműveket is vásárolhatsz a játék elején magadnak, például egy hószánt, egy tankot, egy iskolabuszt, egy rendőrautót, egy versenyautót vagy akár egy traktort is! A versenyautókon túl újabb pályákat is fel tudsz majd oldani a játékban. Száguldozhatsz a tengerparton, a holdon, egy teljesen idegen bolygón, az autópályán, a jeges Északi Sarkon, vagy akár a Marson is. Gyűjtsd össze a pontokat, és vásárold meg a számodra legmókásabb járművet és a kedvenc helyszínedet.

Bomb It 7

Bomb It 7
A legújabb Bomb It sorozatban ismét rengeteg akcióra, küzdelemre, és kihívásra számíthatsz: rakd le a bombákat a pályákon és robbants magadnak utat illetve intézd el ellenfeleidet. A hetedik részben ezúttal egy sportos bajnokságra hívták össze a legjobb Bomb It játékosokat. Küzdj meg a trófeákért a különböző játékmódokban. Összesen 5 játékmódban kell helyt állnod, ahol mindenhol különböző játékszabályok szerint kell játszanod. A játékban játszhatsz egyedül és a barátoddal együtt is. Válaszd ki a játékmódon belül a további pálya beállításokat, és már mehet is a küzdelem! Gyűjtsd össze a rengeteg bónuszt és extrát, melyekkel még veszélyesebbé válhatnak a robbantásaid. Győzz le mindenkit, maradj te a legvégén, légy te a legújabb Bomb It bajnok!

Speedplay World Soccer 3

Speedplay World Soccer 3
Játszd le a 2014-es világbajnokság mérkőzéseit a Speed Play Soccer focis játék legújabb részében. Az immáron harmadik részével jelentkező Speed Play Soccer játékban a szokásos játékmenet érhető el. Mindössze az egeredet kell mozgatnod a focistáid mozgatásához. A bal egérgombbal tudod a labdát megszerezni becsúszással, illetve ugyanezzel a gombbal tudsz passzolni vagy lőni.Ha a játéktér szélére viszed az egérkurzort, akkor nagyobbat is tudsz ívelni. Ha pedig a kapu közelében jársz már, egy piros csillaggal jelölt területre tudsz lőni. A focis játékban a hivatalos csapatok szerepelnek, így választhatod akár Brazíliát, Argentínát, Spanyolországot, Hollandiát, Olaszországot, Franciaország, Angliát vagy a többi kijutó nemzeti csapat egyikét. A játék során a hivatalos csoport beosztások szerint zajlanak az események. Győzd le ellenfeleidet és nyerd meg a 2014-es világbajnokságot.A játék különleges játékmódjában egyből egy képzeletbeli döntőt is lejátszhatsz, ahol 11-eseket is kell rúgnod.

Penalty World Cup Brazil

Penalty World Cup Brazil
Brazília és Horvátország csatájával kezdetét veszi a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokság, ebben a focis játékban egyetlen csapattal, azon belül is egyetlen játékossal kell megvívnod a világbajnoki trófeáért. Igaz a játék címében benne van a Penalty, azaz tizenegyes szó, de a játékban büntetőrúgásokra nem kerül sor. A focis játék főszereplője a portugál focicsillag, Christiano Ronaldo. A portugál válogatottban kell megküzdened a különböző nemzetek csapataival.Elsőként a spanyolok lesznek az ellenfeleid, akik 2-0-ra vezetnek ellened. Minden mérkőzés előtt láthatod, hogy milyen állásról kell megfordítanod az adott foci meccset. Összesen 10 szabadrúgás kísérleted lesz a játékban, ebből kell minél többet teljesítened. A Space billentyűvel tudod a különböző irányokat beállítani. Győzz le mindenkit ebben a focis játékban és legyen tiéd a világbajnoki trófea!

Bomb It 5

Bomb It 5
A Bomb It sorozat ötödik részében ismét rengeteg pálya vár rád, küzdj meg a gépi játékosokkal és legyél te az az egy, aki a végén életben marad. Az előző részekhez hasonlóan most is több játékmód közül választhatsz. Az árkád módban az összes ellenfelet el kell intézned, a Battle Royale játékmódban összesen 10 ellenfelet kell leküzdened. A Pac-Man módban akkor győzhetsz, ha az összes pénzérmét összegyűjtötted. Az utolsó játékmódban egy zöld területet kell keresned, ahol megadott ideig tartózkodva szerezhetsz pontot. Ebben a módban a fegyvered mindössze egy fa kalapács. Minden játék módban választhatsz külsőt magadnak, beállíthatod a játékosok számát, az ellenfelek számát és azt, hogy hány pályán szeretnél megküzdeni az ügyességi játék során. Választhatsz a pályák kinézete közül is, vagy bízhatod a véletlenre is. Továbbá három nehézségi fokozat közül választhatsz. Légy te a legjobb Bomb It 5 játékos.

Super Mario 3 - Star Scramble

Super Mario 3 - Star Scramble
Egy fantasztikus Márió játék, melyben rengeteg pálya és izgalom vár rád. Gyűjtsd össze a pályákon a csillagokat, hogy újabb kapukat nyiss ki. Intézd el az ellenfeleket és gyűjts minél több pontot!

Bartender 2 - Make Right Mix

Bartender 2 - Make Right Mix
Készítsd el a legkülönfélébb mixeket a csapos fiúval: öntsd össze a hozzávalókat a mixer pohárba, majd rázd össze az összetevőket. A Bartender mixelős játék második részében ismét rengeteg izgalmas mixet készíthetsz el, melyek hatását maga a készítő teszteli majd le. Öntsd az általad kiválasztott összetevőket a pohárba, majd rázd össze. Ha készen vagy szervírozd a kész italt, és kóstoltasd meg a készítőjével. Az eredményt és az érte járó pontszámot a játék végén láthatod. Ha tetszett a játék, nézd meg a Bartender játék első részét is!

Trollface Quest TV Shows

Trollface Quest TV Shows
A troll arc ismét akcióba lép, ezúttal különféle TV műsorok szereplőivel bánhatsz el a legfurcsább szituációkban. A Trollface Quest játéksorozat már a legkülönfélébb témákat játékba foglalta, de a tévé sztárok még eddig megúszták. Most a legidétlenebb helyzetekben kell valami vicces dolgot csinálnod velük. Kattints a képernyőn a különféle figurákra vagy tárgyakra, és figyeld mi történik. Ha valami túl átlagos dolog következik, akkor vesztettél. Sokszor nem a legkézenfekvőbb megoldásra kell gondolnod, pont ettől nehéz a játék. Ha tetszett a Trollface Quest játék, akkor nézd meg oldalunkon a többi részt is!

Pen Pineapple Apple Pen

Pen Pineapple Apple Pen
Az nagy népszerűségnek örvendő Pikatoro dalának, a PPAP-nek a játék feldolgozásában a feladatot, hogy minél több almát és ananászt találj el a kék tolladdal. A célzás és az időzítés nagyon fontos szerepet játszik ebben a játékban. Fontos, hogy a megfelelő időben engedd el a tollat, mert ha csak egy kicsit is később, vagy hamarabb lövöd ki, akkor vesztettél. Lesznek olyan gyümölcsök, amelyek páncélzatot hordanak a Pen Pineapple Apple Pen játékban, ezeket többször el kell találnod ahhoz, hogy átszúrd őket. Ha ügyes vagy, a játék során többször is megjelenik az énekes Pikatoro, hogy néhány sort előadjon a sláger dalából.

My Dolphin Show 2

My Dolphin Show 2
A My Dolphin Show, az egyik legjobb delfines játék sorozat, melyet az oldalunkon megtalálhatsz, a második részben is rengeteg izgalamas mutatványt kell bemutatnod a kedvenc szürke delfineddel. A víz alatt mindig láthatod, hogy éppen milyen mutatványt kell bemutatnod a delfinnel. A mutatványok között találhatsz labdás, karikás, úszógumis, céltáblás vagy emberes mutatványt. Mindegyik feladatot részletesen bemutatnak vagy egy nyíl vagy egy segítő tábla bemutatásával. Szerezz a delfin show ideje alatt minél több pontot, melyet a műsorok után elkölthet a boltban. Az egyes mutatványok után, ha ügyes vagy, a bónusz műsorszámot is megnyerheted. Ahol az iránygombok megfelelő lenyomásával akár három delfint is irányíthatsz egyszerre. Az általános műsorokon túl igazi éjszakai show műsorban is részt vehetsz a delfineddel. Itt nehezebb mutatványok várnak rád, és jobban oda kell figyelned a közönség reakcióira is. Természetesen itt is finom halfalat jutalmakat kapsz a jól elvégzett mutatványok után. Ha tetszett a játék, a My Dolphin Show első részét is érdemes megnézned az oldalunkon.

Jump Out Workshop

Jump Out Workshop
A Jump Out játéksorozat újabb részében ezúttal is rengeteg kis csigát kell átjuttatnod a különböző nehézségű pályákon. A Jump Out! Workshop játékban a célod, hogy a csigákat átjuttasd a pályák végén található fekete kör alakú kijárathoz. A 20 darab pálya egyre nehezedik, és egyre több veszéllyel, akadállyal találkozhatsz majd. Próbáld meg minden egyes helyszínen a sárga csillagokat is összegyűjteni a bónuszpontokért. Ha egy csiga leesik egy olyan részére a pályának, ahonnan nem tudod már tovább lőni, akkor vége a játékodnak. Ha elrontottál volna egy pályát, akkor az újrakezdő gomb segítségével bármikor elölről kezdheted azt.

Speedplay Soccer 2

Speedplay Soccer 2
Játssz a világ legjobb válogatottjaival ebben a 3D-s focis játékban. Válaszd ki kedvenc csapatodat, és indulhat is a megmérettetés. Az irányítás egyszerű, csak az egeret kell használnod hozzá! Nyerd meg a meccseket, légy te a bajnok!

Sweet Jelly

Sweet Jelly
Segíts a kis zöld zseléfiguráknak eljutni a csillagokkal jelölt területre, mozgasd őket a megfelelő irányba, és ha elég kevés lépést használsz fel, a bónuszokat is bezsebelheted. A logikai játék főszereplői a kis zöld zseléfigurák, akik csak jobbra, balra, le és fel tudnak mozogni, de megállni csak akkor tudnak, ha vagy társukba, vagy egy a pályán található akadályba ütköznek. Vigyázz, ha kicsúsznak a pályáról a figurák, akkor újra kell kezdened az adott pályát. A Sweet Jelly játékban összesen 35, egyre nehezedő pálya található.

Max and Mink

Max and Mink
Segít a két jóbarátnak, Maxnak és Minknek összegyűjteni a veszélyekkel teli pályákon a 3 gyógygombát. A Max and Mink egy kétszemélyes mászkálós játék, ahol barátoddal együtt juthatsz át a nehéz pályákon. Meseország királya súlyos betegségben szenved, ahhoz hogy meggyógyuljon, három gyógyhatású gombára van szükség. Max és Mink elhatározták, hogy minden áron megszerzik a csodaszert, így hát elindultak a kalandos útra. Segítsd őket a pályákon és juss át a pályák végére.

Spanish Liga 2016

Spanish Liga 2016
Játssz a spanyol labdarúgó bajnokságban a kedvenc csapataiddal: lődd be a helyzeteket a világklasszis csatárokkal és védd ki az ellenfél próbálkozásait. Válaszd ki a spanyol La Liga csapatai közül a kedvencedet, és indulj a 2016-os szezonban. A focis játék csapatai között megtalálhatóak az első osztály legjobb csapatai: Real Madrid, Barcelona, Valencia, Debortivo, Sevilla, Atletico Madrid, Villareal, Real Betis és sok más csapat. A mérkőzések előtt mindig olvashatsz egy rövid információt az éppen aktuális ellenfeledről. Ezután kezdődik a mérkőzés, mely a megszokott módon 90 percig tart. A helyzetek felváltva következnek, amikor a te csapatod támad, akkor a megfelelő időpontban kell ellőnöd a labdát úgy, hogy a kapus ne tudja megfogni. A játék újítása, hogy már a kapust is neked kell irányítanod a csapatban. Mozgasd az egereddel a hálóőrt úgy, hogy ki tudd védeni az ellenfél lövéseit. A meccseket az nyeri, aki a legtöbb gólt szerzi. A bajnokság nem kieséses alapon játszódik, azaz egy vereség után sincs vége a játéknak. A bajnokságot végül az nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjti a szezon végén.

Rapid Rabbit Rush

Rapid Rabbit Rush
Fuss át a fürge nyúllal a répákkal teli pályán, kerüld az akadályokat és gyűjtsd a bónuszokat. A Rapid Rabbit Rush játék, egy végtelen hosszú, futós, rohanós játék, amelyben a célod, hogy minél több répád gyűjts be a nyuszival. A játék irányítása roppant egyszerű: ugrani a felfele gombbal, csúszni a lefele gombbal, jobbra balra gombokkal pedig mozogni tudsz. A répák között találhatsz különféle bónuszokat is, mint például mágneseket, amelyeket ha felszedsz, akkor magadhoz vonzhatod a körülötted lévő répákat.

England Soccer League

England Soccer League
Játssz az Angol Premier Liga legjobb csapataival ebben a fantasztikus focis játékban. A böngészős játékok között kiemelkedik az England Soccer League focis játék valósághű grafikájával, az élethű mozgásokkal és játékelemekkel. A játék elején ki kell választanod azt az angol csapatot, amellyel neki akarsz vágni a 2015-16-os bajnokságnak. A csapatok között megtalálhatod a legjobb angol klubokat, például: Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham, Leicester, West Ham, Crystal Palace és sok más klub. A focis játékban játszhatsz barátságos mérkőzést, de megküzdhetsz az angol bajnokság trófeájáért is, melyben természetesen több mérkőzést kell lejátszanod. Válaszd ki kedvenc premier league csapatodat és szerezd meg a bajnoki trófeát!

Sports Heads Football Championship

Sports Heads Football Championship
Válassz egy csapatot az angol bajnokság élvonalából, és kezdheted is a szezont! Nyerd meg a meccseidet a játékban, és küzdj a bajnoki trófeáért! A meccseken szerezd be a bónusz képességeket, melyekkel megkönnyítheted a meccseidet!

Penalty Fever 3D World Cup

Penalty Fever 3D World Cup
Közeleg a 2014-es labdarúgó világbajnokság, ebben a tizenegyeslövő játékban a feladatod, hogy eljuttasd a kiválasztott csapatodat a döntőig. Mind a rúgó játékost, mind a kapust neked kell majd irányítanod a csapatodban. Tartsd lenyomva az egér bal gombját a lövéshez, majd engedd el, ha a megfelelő helyre ért a nyíl. Vigyázz, mert könnyen mellé lőheted a labdát! Kapusként egyszerűbb lesz a feladatod, amint meglátod a kapu valamelyik részén a piros kört, akkor kattints rá. Ha ügyes vagy és gyorsak a reflexeid, akkor nagy eséllyel hárítod a tizenegyest.

Sports Heads Football

Sports Heads Football
A Sports Heads Football játék egy stílusteremtő focis játék, melyben a célod, hogy az ellenfeled kapujába juttasd a labdát. A játék nevét onnan kapta, hogy a focistákból szinte csak a fejük látszik. A mérkőzések általában 1 percesek, ez idő alatt kell minél több gólt szerezned. A játék során különféle bónuszok és extrák jelennek meg a pályán, melyeket begyűjthetsz a labdával. Egyes bónuszok segítőek, mások pedig hátráltatóak. Az ellenfelektől függ, hogy éppen milyen rajzolatú pályán kell játszanod, illetve az is, hogy mi a játék célja. Van hogy adott idő alatt kell, minél több gólt lőnöd, de előfordulhat olyan mód is, amelyben egy adott eredményt kell elérned a győzelemhez. Győzd le a híres focistákat és legyél te a Sports Heads Football bajnoka!

Speedplay Soccer 4

Speedplay Soccer 4
Játssz a Speedplay Soccer játék negyedik részével, amelyben lejátszhatod a 2016-os Európa-bajnokság mérkőzéseit, vagy akár a 2016-os Copa America meccseit. A Speedplay Soccer 4 focis játék a 2016-os nemzetközi labdarúgó tornákra lett elkészítve. A játék elindítása után ki kell választanod, hogy melyik kontinens csapataival szeretnél játszani. Ha Európát választod, akkor a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság csapatai közül választhatsz, melyek között természetesen megtalálhatod a magyar válogatottat is. A csoportbeosztások a hivatalos torna szerint alakulnak. Magyarország kiválasztása esetén, elsőként Ausztria, majd Izland és Portugália ellen kell helyt állnod. A játék irányítása rendkívül egyszerű: a kiválasztott játékos az egeret követi, így akár labdával, akár anélkül tudsz mozogni. Az egér bal gombjával tudsz lőni, illetve passzolni. A tizenhatoson belül, ha a kapu közelébe mozgatod az egérmutatót, akkor egy csillag jelenik meg. Ekkor tudsz pontosan lőni. Játssz Szalaival, Dzsudzsákkal, Stieberrel, Nikoliccsal, Királlyal és a többiekkel, és nyerd meg Magyarország számára az Európa-bajnoki trófeát. De ha ez nem lenne elég, akkor szárnyalj át más kontinensekre, ahol újabb kihívásokat találsz!

Puppet Soccer 2014

Puppet Soccer 2014
Közeleg a 2014-es labdarúgó világbajnokság, így egyre több focis játék kerül terítékre, ebben a játékban a részt vevő országok közül választhatsz ki egyet, és vezetheted őket győzelemre. A brazil foci vébé hamarosan megkezdődik, válaszd ki te is kedvenc csapatodat, és küzdj meg a hivatalos csoportokban az ellenfelekkel. A játék irányítása és stílusa hasonlít egy kicsit a népszerű Sports Heads Football sorozathoz, de mégis kicsit más. A világbajnokságon minden csapatban három játékos közül választhatsz majd, de a játék elején csak egy lesz feloldva. A többieket a mérkőzések győzelméért járó jutalmakból tudod feloldani. Minden szerzett gól pontot ér a focis játékban. Ezenkívül megannyi bónuszt gyűjthetsz a játékosod számára, melyek lehetnek kedvezőek, de lehetnek negatív hatásúak is. Lefagyaszthatod, vagy letapaszthatod a földhöz játékosodat, megnövelheted a labda méretét, de akár teniszlabda méretűvé is zsugoríthatod. Te melyik csapatot szereted? A brazilokat, a spanyolokat vagy netán Olaszország áll hozzád közelebb? Válaszd ki kedvencedet és vívj meg a 2014-es vébé trófeájáért!

Football Champions 2015

Football Champions 2015
Találj be a kapuba egy perc alatt minél többször a különböző világsztárokkal. A focis játék elején kiválaszthatod, hogy melyik csapat, melyik világsztárjával szeretnél játszani. Ezután indulhat a küzdelem, egy az egyes szituációkat kell megoldanod a kapus ellen. Egyes helyzetekben a kapuson kívül néhány védő is megnehezíti a dolgodat. Mozgasd az egérrel a játékosodat, és kattints a bal egérgombbal a megfelelő pillanatban. A labdát először le is kezelheted, és várhatsz a megfelelő pillanatra a tüzeléshez. Ha magasan jön egy beadás, akkor érdemes fejjel megjátszani a labdát. Szerezz minél több gólt, és legyél te a legjobb a csapatodban!

World Soccer Champion

World Soccer Champion
Válaszd ki kedvenc csapatodat és már indulhatsz is a világkupáért ebben a fantasztikus focis játékban. A World Soccer Champion játék hangulata, szép grafikája, izgalmas játékmenete pár órára biztosan le fog kötni. A játékban megtalálhatók a legnagyobb csapatok a világ különböző tájairól. Vajon ki fogja megnyerni a világkörüli labdarúgó tornát? Argentína, Brazília, Franciaország, Anglia, Spanyolország, Olaszország vagy netán Portugália. A döntés a te kezedben van, irány a játék!

Fireboy and Watergirl 4 - The Crystal Temple

Fireboy and Watergirl 4 - The Crystal Temple
A Tűzfiú és Vízlány ismét újabb kalandokba keveredik, ezúttal a Kristály Templomból kell közös erővel kijutniuk. A Fireboy and Watergirl 4, azaz a Tűzfiú és Vízlány 4. részének helyszíne a Kristály Templom, mely tele van veszélyekkel és csapdákkal. Az előző részben a jég templomában kellett a két fiatalnak helyt állnia, most még nehezebb és még változatosabb pályák kerültek be a népszerű játékba. A pályákon rengeteg teleport kapu található, melyek különböző színekkel van jelölve. Minden kapu bejáratának két oldala van, egy fekete és egy fehér. A kapuk párosával helyezkednek el a pályán, ami azt jelenti, ha például tűzfiú belép a zöld teleport kapu fehér oldalán, akkor biztosan a másik zöld teleport kapu fehér oldalán fog kimenni. A játék során minél több kék és piros drágakövet kell összegyűjtened a gyerekekkel. A pirosakat csak tűzfiú, a kékeket pedig csak vízlány tudja begyűjteni. Arra kell még odafigyelne, hogy a földön található piros láva folyamba csakis tűzfiú léphet be, a kék színnel jelölt vízfolyamba pedig csak vízlány teheti be a lábád. A zöld színnel jelölt sav folyadékba egyikőjük sem léphet bele, mert akkor vége a játéknak. Minden pályán keresd a kijáratot a két fiatallal, a kék színű ajtót vízleánnyal kell keresned, a piros színű ajtót pedig tűzfiúval!

Soccer Physics - Mobile

Soccer Physics - Mobile
Játssz ezzel az őrült focis játékkal, amelyben a feladatod, hogy a legkülönfélébb őrült, vicces mozgásformákkal az ellenfél kapujába juttasd a labdát. A Soccery Physics Mobile játék nem csak a számítógépeken, hanem a mobiltelefonokon is kiválóan játszható. A játék egyben szórakoztató és idegesítő. A különféle helyszíneken, különféle labdák hullanak az égből, és hogy ez még ne legyen elég, a kapuk mérete is változik. A játékot kettő-kettő játékos játssza, és a céljuk, hogy valamilyen módon, az ellenfél kapujába juttassák a labdát. Ez nem lesz egyszerű, hiszen csak egyetlen egy irányítógomb van a játékban. Ez a gomb mozgatja a játékosokat egyszerre. És azt, hogy éppen merre mozognak a kattintásra, azt nehéz kiszámítani. A játékban játszhatsz egyedül, de kihívhatod barátodat is egy izgalmas, szórakoztató foci meccsre!

Soccer Stars Online

Soccer Stars Online
A Soccer Stars egy igazán remek online focis játék, amely mobilon is játszható: lődd be minél többször a labdát az ellenfél kapujába, és légy te a győztes! A játék és irányítása leginkább a gombfocira hasonlít, bár a szabályok jóval egyszerűbbek. A játékosok felváltva következnek, az éppen játszó játékos kiválasztja azt a játékost, akivel lőni szeretne, majd beállítja az irányzékot. Az egér elengedése után a játékos elindul a labda felé, és azt vagy eltalálja, vagy nem. A cél itt is, mint minden más focis játékban: legyőzni az ellenfelet.

Puppet Soccer Champions

Puppet Soccer Champions
Vegyél részt az őrületes foci tornán, ahol kedvenc sztárjaid mellett néhány meglepetés figurával is találkozhatsz. Válassz egy csapatot, és vásárolj magadnak egy játékost. Ezután indulhatnak a küzdelmek, minden mérkőzésen a győzelem a cél. A meccseken egy-egy elleni küzdelem folyik, ahol az nyer, aki a legtöbbször tudja az ellenfél hálójába juttatni a labdát. A gyepen és a levegőben rengeteg bónusz fog megjelenni a mérkőzés ideje alatt. Aki begyűjti, az megszerzi ezt a bónuszt. A különleges képesség lehet pozitív tulajdonságú, például gyorsítás, nagyobb ugrás stb., de lehet negatív hatású is, például lassítás, ragasztó és hasonlók. A Puppet Soccer Champions focis játék a népszerű Puppet Soccer 2014-es játék folytatása. Az utóbbi játékban a válogatott csapatok voltak főszerepben, ezúttal viszont a nemzetközi klub csapatok közül válogathatsz. Megtalálod a legjobb spanyol, olasz, angol és német csapatokat. Minden csapatban megtalálhatod a legnevesebb játékosokat, akiket megvásárolhatsz. Természetesen a nagyobb csapatok játékosai jóval többe kerülnek, mint a kisebb klubok játékosai.Ha elegendő pénzt gyűjtesz össze megvásárolhatod a legdrágább, legjobb játékost is, aki nem más mint Chuck Norris. Győzz le mindenkit, legyél te a legjobb, és szerezd meg a bajnoki trófeát!

Puppet Soccer Champs 2015

Puppet Soccer Champs 2015
A Puppet Soccer népszerű és szórakoztató focis játék újabb évadában ismét megküzdhetsz a Bajnokok Bajnoka címért, győzd le az ellenfeleidet és zsebeld be bajnoki trófeát! A 2015-16-os Bajnokok Ligája csapatai közül válogathatsz a Puppet Soccer Champs 2015 játékban, válassz egyet kedvenc csapataid közül, majd vásárold ki az elérhető játékosok közül azt, akit meg tudsz fizetni. Ezután indulhat a Bajnokok Ligája trófeájáért zajló küzdelem. Győzd le a csapatoddal az ellenfeleket, és gyűjts minél több pontot. Minden megszerzett gól után pénzjutalom jár, illetve ha a lefújás után a te csapatodnak van több elért gólja, akkor további bónusz jutalmat kapsz. A megvásárolt játékosod képességeit egy bizonyos szintig fejlesztheted a begyűjtött pénzösszegekből. Ha már nem tudsz, vagy nem szeretnél pénzt költeni, akkor gyűjthetsz új játékosokra is. A Puppet Soccer játékban a következő csapatok közül válogathatsz: Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayern München, Juventus, Arsenal, Manchester United, Chelsea, Bayer Leverkusen és sok más bajnokcsapat. A csapatokban megvásárolhatod a legmenőbb és legértékesebb sztárokat, Christiano Ronaldo-t, Messi-t vagy éppen Neymart. Játssz a kedvenc csapatod kedvenc sztárfocistájával és szerezd meg a 2015-ös Bajnokok Ligája győzelméért járó kupát!Ha tetszett a nagyfejű focis játék, akkor érdemes szétnézned oldalunkon, mert sok hasonló játékot találhatsz a Focis Játékok kategóriában: Puppet Soccer 2014, Puppet Soccer Champions, Football Headz Cup a Big Head Football vagy éppen a Sports Heads Football különböző részei!

Transformice

Transformice
Egy igazi online többjátékos egérkalandba keveredhetsz, ha a Transformice játékkal játszol. A játékban egy kis egeret kell irányítanod, aki éppen nagyon éhes. A célod, hogy összeszedd a különböző pályákon a sajtot és bevidd az egérlukba. A játék különlegessége, hogy nem egyedül kell játszanod, hanem a többi online játékos egérrel. Egyszerre maximum 20 játékos indulhat neki a nagy sajtnak, hogy megszerezze a maga kis falatkáját. Ha valaki kiesik a pályáról, akkor meg kell várnia míg a többi egér beér, vagy kiesik. Egy forduló maximum két percig tart, ennyi idő alatt kell a sajtot az egérlyukba vinned. Lehetőséged van sámánná válni a játékban, így különböző tárgyakat tudsz elhelyezni majd a pályán. A sámán feladata továbbá a játékban, hogy segítse és vezesse a többi egeret. A sámán egér különleges ismertetőjele a tetoválása és a különleges jelmeze.

Football Legends 2016

Football Legends 2016
Győzd le az ellenfeleidet az újabb nagyfejű focistás játékban: válassz magadnak egy csapatot és indulj az őrületes bajnokságban. A Football Legends 2016 játékban a legnagyobb csapatok legjobb játékosaival küzdhetsz meg a bajnoki trófeáért. A játékban választhatsz a legjobb spanyol, olasz, angol, német csapatok közül. Természetesen nem hiányozhat a focis játék csapatai közül a népszerű Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Chelsea, Arsenal, Manchester United, FC Porto, Juventus, Milan, Paris St Germain és sok más csapat! Minden nagynevű klubban a két legjobb játékossal játszhatsz. Így többek között a következő fantázianevekkel ellátott sztárokkal találkozhatsz: Messi, Neymar, Ronaldo, Van Persie, Robben, Rooney, Schweinsteiger, Pogba, Ibrahimovic, Hulk és sokan mások. A játékban játszhatsz egyedül, vagy barátoddal. Játszhatsz egyszerű gyors mérkőzést, vagy akár egy teljes bajnokságot. A szabályok a népszerű Big Head Football szabályait követi, azaz itt is az nyer, aki a 90 perc után több gólt lő. Válaszd ki kedvenc csapatodat és küzdj meg a bajnokság első helyéért és az érte járó kupáért!

Goalkeeper Premier

Goalkeeper Premier
A csapatod kapusaként kell helyt állnod ebben a játékban, a feladatod nem más, mint minél több lövést kivédeni az ellenfél kísérletei közül. A Goalkeeper Premier játékban szükséged lesz a gyorsaságra, az ügyességre és nem utolsó sorban a kiváló reflexeidre. A mérkőzések alatt minden kifogott lövésért egy kesztyűt kapsz, mely a játék alsó sávjában fog megjelenni. Ha egymás után három lövést kivédsz, akkor a társaid ezt egy góllal fogják meghálálni.Válassz egy csapatot az angol bajnokság valamelyik osztályából, és irány a bajnokság! Győzz le minél több ellenfelet a Goolkeeper Premier focis játék mérkőzésein és szerezd meg a bajnoki trófeát!

World Soccer Forever

World Soccer Forever
Egy remek focis játék a Miniclip-től, játssz a Szabadrúgás Lövésekben vagy vedd fel a versenyt a Többjátékos módban. Mutasd meg lövőtechnikádat más játékosoknak, és legyél te a World Soccer Forever bajnoka. Kezdetben érdemes egy kicsit begyakorolni a lövéseket, hiszen nem lesz egyszerű. Válaszd ki a Gyakorló módot a focis játékban és teljesítsd a feladatokat. A következő játékmódok közül választhatsz a World Soccer Forever focis játékban: szabadrúgás lövés, cél kihívás, hosszú labda kihívás, kapufa buli és külön időzített verseny. A játékban testre szabhatjátok focistátokat és fejleszthetitek erősítőkkel a tulajdonságait.

Strike Force Kitty 2

Strike Force Kitty 2
Újabb epizóddal jelentkezik a Strike Force Kitty sorozat, ezúttal a gonosz rókák egy nagy támadást terveznek a macskák ellen. Segítsd a macskáknak hátba támadni az ellenséges csapatokat, és elfoglalni velük a rókák erődjét. A Strike Force Kitty első részéhez hasonlóan itt is egy csapat macskát kell irányítanod. Az irányítás rendkívül egyszerű, hiszen csak az egeredet kell használnod az ugrásokhoz. A döntés a te kezedben van: átugorhatod az akadályokat,  vagy megküzdhetsz szemtől szemben a felfegyverzett rókákkal. A legyőzött rókák ruháit és fegyvereit természetesen megszerzed, és a következő körben a harcosaidra aggathatsz. Minden ruha és minden fegyver más és más képességű. Érdemes taktikusan felöltöztetni a katonákat, hiszen a harcokban nagy jelentősége lesz ennek.A pályákon rengeteg finom halfalatot is találhatsz majd, melyekből próbálj meg minél többet megszerezni a futásaid során. A megszerzett jutalom falatokat az edzőteremben használhatod fel. Mind a négy harcosod ledolgozhatja a halfalatokat. Te választod meg, hogy melyik harcos, melyik képességét fejlessze a kondi teremben.Ha elérsz egy rakétához, akkor az egy ellenőrző pontot jelent, vagyis ha netán a katonáid elesnének, akkor onnan folytathatod a következő körben a támadást.

Cut the Rope

Cut the Rope
Etesd meg a kis zöld szörnyecskét a különféle finom cukrokkal. A Cut the Rope játék a Play Áruház egyik legsikeresebb terméke, több mint 500 millió játékos töltötte le világszerte. A játékban több mint 400 pálya és meglepetés vár minden játékos számára. Összesen 16 dobozban különféle nehézségű pályákon kell megetetned a kis zöld lényt. A különleges játék rendkívül élethű fizikával rendelkezik, mindemellett fantasztikusan színes, magával ragadó grafika jellemzi. Vágd el a pályán a megfelelő madzagokat úgy, hogy az összes édesség a zöld éhenkórász lény szájába landoljon. Figyelj az elvágás sorrendjére, ha egy olyan madzagot vágsz el, amelyet nem kellett volna, akkor sajnos újból kell kezdened az adott pályát. Minden pályán találhatsz három darab csillagot is, melyek begyűjtésével további bónuszpontokat szerezhetsz. Ha elegendő csillagot gyűjtesz össze, akkor újabb dobozokat nyithatsz fel. Minden újabb doboz egy újabb játékelemet hoz a játékba, melyek még érdekesebbé, és egyben nehezebbé teszik a játékot.

The Champions 4 - World Domination

The Champions 4 - World Domination
Indulj el te is a világ körüli foci bajnokságban, állítsd be a csapatod nevét, mezszínét, add meg a játékosok neveit és már kezdődhet is a küzdelem. Az első helyszín, egy afrikai ország, Ghána. Itt kell először megmutatnod, hogy a benevezett csapatodnak igenis helye van a legjobbak között. Minden meccs előtt fejlesztheted játékosaid képességeit. A játék irányítása rendkívül egyszerű, a meccsek előtt mindig láthatod. A cél természetesen az, hogy te légy a legjobb csapat a világon!

Real Madrid Soccer Stars

Real Madrid Soccer Stars
Győzd le az ellenfeleket a Real Madrid világhírű sztárfocistáival, lődd be a labdát minél többször az ellenfél kapujába és nyerd meg a mérkőzéseket! Minden mérkőzésen 10 lehetőséged van, hogy bevedd az ellenfél kapuját. Minden gól után kapsz egy további helyzet lehetőséget. A mérkőzésen pontokat is szerezhetsz: a gólért 4000 pont jár, ha kapus véd 500 pontot kapsz, 200 pont jár azért, ha a kapufát eltalálod, és további 100 pont, ha egyáltalán játékba tudsz avatkozni. A játék elején kiválaszthatod, hogy ki ellen szeretnél hazai pályán játszani. Az ellenfelek a spanyol bajnokság első osztályában található labdarúgó csapatok. Ha továbbléptél, kiválaszthatsz magadnak egy sztárjátékost az egykori Real Madrid focistái közül. A játékosok között megtalálod Ronaldo-t, Pepet, Higuain-t, Alonso-t, Özil-t, Khedira-t, Ramos-t, Kaká-t. Szerezz minél több gólt és érj el minél magasabb pontszámot a meccs végén!

Slapathon - Ronaldo vs Messi

Slapathon - Ronaldo vs Messi
A Slapathon játék sorozat ezúttal a két híres focistát, Lionel Messit, és Christiano Ronaldot helyezte célkeresztjébe. A Slapathon Ronaldo vs Messi vicces játék során nem azt a személyt kell kiválasztanod, akit szeretsz, hanem pont fordítva. Itt a kiválasztott focista lesz az áldozat, méghozzá a másik sztárfocista áldozata. A Real Madrid és a Barcelona szurkolói most kiélhetik dühüket az ellenfél sztárjátékosán. Válaszd ki a megfelelő tárgyat, amellyel arcon szeretnéd ütni az áldozatot. A játék során összesen 6 ütésed van, ebből a 6 ütésből kell a végén minél több pontot elérned. Az ütések között láthatod, az éppen leadott ütés sebességét. Ez minél erősebb és gyorsabb, annál több pontot szerezhetsz!

Number 1

Number 1
Menedzseld saját magadat ebben a focis játékban, egy amatőr kapus bőrébe bújva kell a sztárkapussá válnod. A játék elején az alapadatok megadása után rögtön egy mérkőzésen találod magad. Ez a foci meccs más lesz mint a többi, hiszen a lelátón rengeteg játékos megfigyelő ül. Fontos tehát, hogy jól védj az amatőr bajnokság soron következő mérkőzésén. Ha ügyes vagy, akkor hamar csörögni a fog a telefon, és kapsz majd egy külföldi klubtól ajánlatot.A focis játékban innentől kezdődnek a kalandok. A város térképén rengeteg lehetőséget láthatsz. Gyakorolhatsz az edző pályán, elmehetsz moziba, kaszinózhatsz, de vásárolhatsz magadnak ékszert, ruhákat, vagy éppen bérelhetsz autót. Eleinte persze semmire sem lesz pénzed, de a karriered előrehaladtával, hamarosan emelkedésnek indul a fizetésed. Gyakorolj sokat és éld az igazi sztárok életét a Number 1 labdarúgó menedzser játékban.

Papa Louie 2

Papa Louie 2
Papa Louie újabb remek játékában a hamburgerek visszavágnak! Segíts a fiúnak vagy a lánynak megmenekülni a hamburger világból. Juss el a pályák végére, intézz el minél több elenfelet és szabadítsd ki legjobb barátaidat.

GoodGame Cafe

GoodGame Cafe
A Goodgame Cafe játékban a feladatod, hogy egy jól működő kávézót üzemeltess: szolgáld ki a vendégeket, csinosítsd, szépítsd, bővítsd éttermedet, és szerezz meg egy előkelő helyet a város éttermi ranglistáján. A Goodgame ingyenes játékok rendkívül népszerűek oldalunkon, a Goodgame Empire és a Big Farm játékok után a Goodgame Cafe az egyik legjátszottabb játék.A játék legelején választanod kell egy főszereplő karaktert: ez lehet egy lány, vagy egy fiú. A játékba való regisztráció nem kötelező, de hasznos, hiszen így minden alkalommal onnan folytatod a játékot, ahol legutóbb abbahagytad. A következő jelenetben már a kávézódban vagy, ahol egy rövid bemutatót kell végig kattintanod. Ez a kis bevezető segít téged eligazodni a gasztronómia csodálatos világában.A Goodgame Cafe játékban minden fontos lépést neked kell megtenned, így az éttermedbe szükséges hozzávalókat is neked kell megvásárolnod a boltokban. Így ebben a kiszolgálós, éttermes játékban is fontos tényező lesz a pénz. Az első kis étel, amelyet el kell készítened, egy kerti saláta lesz. A hozzávalókat a boltból kell megvásárolnod. A tűzhelynél tudod a hagymát felvágni, a salátát megmosni és elkészíteni az ételt. A 10 adag kerti saláta elkészítése után máris újabb recepteket kapsz a játékban: omlett, paradicsomleves, csokoládéhab és bolognai spagetti. Innentől kezdve a te kezedben van az éttermed sorsa. Főzd meg az általad jónak talált ételeket, és fogadd a vendégeket. Szerencsére a kiszolgálásban mindig lesz egy segítőd, így neked ezzel nem kell foglalkoznod. A játékban találkozhatsz más játékosokkal is, és megnézheted az éppen aktuális ranglistát. Szerezz barátokat, látogass el más játékosokhoz és nézd meg, ők hogyan vezetik saját kávézójukat. Legyél te a legjobb vezető és vezesd el éttermedet a csúcsra!

Papas Cupcakeria

Papas Cupcakeria
A Papas játékok újabb részében a már Magyarországon is nagy teret hódító cupcake édességeket kell árulnod egy cukrászdában. A cupcake igazából egy vajas vagy csokis muffin, melyet különböző ízesítésű habbal és díszekkel pakolhatsz meg. Papas éttermes játékaiban már sok mindent kellett árulnod. Ezúttal tehát egy cupcake cukrászdát kell vezetned a kiválasztott játékossal. Vedd fel a rendeléseket, majd irány a süti üzem! Süsd meg a megfelelő muffin alapot, majd díszítsd a vendég kívánsága szerint azokat. Ha jól dolgozol, megkapod a megérdemelt borravalót. A játék célja, hogy minden napon teljesítsd az előírt bevételt!

Italian Cup 3D

Italian Cup 3D
Elkezdődtek a nagy nemzeti bajnokságok, köztük az olasz Seria A is: vegyél részt a bajnokságban, válaszd ki kedvenc olasz foci csapatodat és kezdődhet is a kupa szezon. A focis játék minden egyes mérkőzése egy tizenegyes lövő párbaj, ahol is 5 próbálkozásból kell minél többször a kapuba találnod. A te feladatod lesz a lövő játékossal a hálóba lőni, illetve a kapussal az ellenfél próbálkozásaid kivédeni. A kapussal egyszerű a feladatod, mielőtt az ellenfél ellőné a labdát, látsz majd egy segítő jelölést a kapuba, ez jelenti azt, hová lövi a labdát. Ha erre a pontra rákattintasz, mielőtt a játékos ellőné a labdát, akkor valószínűleg sikeresen elhárítod a veszélyt. Juss el a csapatoddal a döntőig, és szerezd meg magadnak az olasz kupát.

Papas Donuteria

Papas Donuteria
Egy újabb Papas lányos játékban bizonyíthatod be, hogy ügyesen tudod vezetni Papa Louie éttermét. A mostani játékban ezúttal finomabbnál finomabb és díszesebbnél díszesebb fánkokat kell elkészítened. A kiválasztott szereplővel Powder Pointba érkezel, ez az a város ahol a világ egyik legnagyobb hullámvasútja található. A belépő elég drága, így hát a főszereplő egy más megoldást választ arra, hogy feljusson a játékra. Papa Louie éppen munkát ajánl a vidámpark területén található fánkos éttermébe. A mindennapi őrületes játékos száguldozás miatt a főszereplő hamar elvállalja a munkát.Vedd fel a rendeléseket a Papas Donuteria játékban és készítsd el a vendégeknek a megfelelő fánkot. Vágd kerekre a tésztát, vagy lyukaszd ki a közepét és indulhat is a sütés. Figyelj oda, hogy a fánkok mindkét felét megfelelően süsd, ne égjenek oda, de ne legyenek túl nyersek sem. Ezután következhet a díszítés. Figyeld meg a rendelésen, hogy milyen dekorációval kérik az adott fánkot a vendégek. Ha készen vagy, odaadhatod a vendégnek az elkészült finomságokat. Ha jól dolgoztál, akkor a borravaló biztosan nem fog elmaradni. Szolgáld ki az éhes vendégeket és teljesítsd a napi limitet az étteremben.

FireBoy and WaterGirl

FireBoy and WaterGirl
Segíts Tűzfiúnak és Vízlánynak átjutni a különböző nehézségű veszélyes pályákon. A játék során különféle pályákon kell átjutnod a kijáratig a két fiatallal: a hatszögletű szürke kő jelezte pályákon a feladatod az, hogy minél gyorsabban elérd a kijáratot, miközben megpróbálod az összes gyémántot begyűjteni. A háromszög formájú köves pályákon nagyon hasonló a cél, csak itt a játékosokkal külön-külön kell mozognod ahhoz, hogy elérd a kijáratot. A nagy szürke gyémánt jelzésű pályákon a feladatod, hogy megszerezd a zöld óriás gyémántot, és elérj a kijárathoz. Tűzfiú és Vízlány irányítása is a te kezedben van, az egyik karaktert a billentyűzet iránygombjainak segítségével, a másik karaktert az A,W,D gombokkal mozgathatod. A mászkálós játék során csak arra kell nagyon odafigyelned, hogy Tűzfiú sose kerüljön a vízbe, illetve Vízlány sose lépjen bele az izzó lávába. Ha ez megtörténik, akkor újból kell kezdened az adott pályát! A játék teljesítéséhez összesen 9 nagy gyémántot kell megszerezned.

Busman Parking 3D

Busman Parking 3D
A játékban nem egy busman emberkével kell parkolni, hanem egy buszsofőr feladatát kell majd ellátnod a busz parkolóban. Az ilyen nagy típusú járműveket nem egyszerű vezetni, hiszen méretük miatt nehéz velük manőverezni, nem is beszélve a kis fordulási tulajdonságáról. A feladatod ebben a gyönyörű 3 dimenziós környezetben játszódó buszos játékban, hogy minden pályán a kijelölt helyre vezesd a megadott buszt. Egy dologra kell csak figyelned, hogy a buszt ne törd össze. A parkolást orral előre, vagy farral hátra kell befejezned. A játék folyamán egyre nehezebb feladatokat kapsz, úgyhogy szükséged lesz az ügyességedre és a reflexeidre!

El Clasico

El Clasico
Játszd le az év legnagyobb, és legjobban várt meccsét, az El Clásico-t, melyben a spanyol bajnokság két legnagyobb sztárcsapata küzd meg egymással, a Barcelona és a Real Madrid. Te melyik csapatot választanád, kit szeretnél a győzelemre vezetni a 2015/16-os bajnokságban megrendezendő El Clásico-n? Messi, Suarez, Neymar vagy Ronaldo, Benzema, Bale hármas lesz a nyerő? Ebben a focis játékban eldöntheted, ki nyerjen, válaszd ki kedvenc csapatodat és játszd le az őrületes 90 perces mérkőzést. A játék során mind a támadásból, mind a védekezésből ki kell venned a részedet. A védekezésben te irányítod a kapust, az egérrel mozgasd a megfelelő helyre, majd a lövés után ugorj a labda irányába. A támadásoknál te irányítod a csatár játékost. A feladatod itt is az, hogy a labda irányába mozogj, majd a megfelelő pillanatban vagy lődd vagy fejeld el a labdát a kapu irányába. A mérkőzést az nyeri, aki a 90 perc alatt több gólt tud belőni ellenfele kapujába!

World Cup 2014

World Cup 2014
Közeleg a 2014-es labdarúgó világbajnokság, ebben a focis játékban megnyerheted kedvenc csapatoddal a világbajnoki trófeát. A játék elején ki kell választanod egy nemzeti válogatottat. Ezután már indulhat is a csoport küzdelem. A játékban 11-eseket kell majd lőni, illetve védeni a csapatod játékosaival. Öt lövésből kell minél többet értékesítened, illetve öt tizenegyesből kell minél többet megfognod a kapusoddal. Légy te a legügyesebb, nyerd meg te a 2014-es labdarúgó vb-t!

2048 Flash

2048 Flash
A 2048 játék egy igazán addiktív logikai, puzzle játék, amely pár hét alatt meghódította az egész világot. A sikere már már a Flappy Birds sikereit közelíti meg mind telefonon mind számítógépen. A feladat rendkívül egyszerű, el kell érned egy adott mezőben az 1024 értékű számot. Ha két azonos számot egymásra tolsz, akkor azok összeadódnak. Minden mozgásod után egy új szám jelenik meg a mezőn. A feladatod tehát nem más a játékban, mint úgy tologatni a számokat, hogy végül elérd a bűvös határt, a 2048-at!

Penalty Shootout - Euro Cup 2016

Penalty Shootout - Euro Cup 2016
Játszd le a 2016-os Európa Bajnokság tizenegyes párbajait, küzdj meg a kiválasztott csapatoddal a 2016-os EB trófeájáért. Az ingyenes focis játékok között a Penalty Shootout - Euro Cup 2016 játék az, amelyben már megtalálható a magyar labdarúgó válogatott, köszönhetően annak, hogy csapatunk kijutott a 2016-os franciaországi Európa Bajnokságra. A játék elején miután kiválasztottad a kedvenc nemzeti csapatod, indulhat is a küzdelem. A játékban tizenegyeseket kell lőnöd illetve tizenegyeseket kell kivédened. A csapatok a tizenegyes párbajokon felváltva próbálkozhatnak. A tizenegyes rúgásnál három dolgot kell beállítanod, a vízszintes és a függőleges irányzékot, majd a lövés erősségét. Próbáld meg úgy beállítani az értékeket, hogy az ellenfél kapusának ne legyen esélye hárítani a lövésedet. A lövés után átkerülsz a kapus posztjára. Itt természetesen a feladatod, hogy kivédd az ellenfél próbálkozásait. A lövés előtti pillanatban láthatod, hogy hová érkezik a labda, ha időben reagálsz, és rákattintasz a pontra, akkor biztos a siker! Játszd végig az Európa Bajnokság csoportköreit, majd a kieséses szakaszt, és győzedelmeskedj a döntőben!

Bola Football

Bola Football
A Bola focis játék rengeteg izgalmat és fantasztikus meccseket varázsol a képernyődre, válaszd ki egy csapatszínt és a egy csapatnevet és már indulhat is a bajnokság. A labdarúgás szerelmesei biztosan imádni fogják ezt a játékot. Egy bajnokságban indulsz, ahol csak úgy léphetsz tovább egy következő mérkőzésre, ha az aktuális ellenfeledet legyőződ a foci meccsen. Az irányítás rendkívül egyszerű, az iránygombokkal mozgathatod a focistáidat, az A és S gombbal pedig lőhetsz illetve passzolhatsz. A Space billentyűvel a legközelebbi játékosra válthatsz. Az ESPN kupában rengeteg erős foci csapat vesz részt, nem lesz egyszerű a feladatod! Légy te a győztes, légy te a legjobb csapat a ligában!

Kizi Trek

Kizi Trek
A Kizi Trek játék főszereplője a Kizi.com internetes oldal kabala figurája, a feladatot, hogy a különféle mini bolygókon átugrálva eljuss a célig. A bolygóknak külön külön gravitációs terük van, amelynek köszönhetően könnyedén ugrálhatsz az egyik planétáról a másikra. Az utad során gyűjts be minél több csillagot, és szerezd meg a maximális elérhető pontszámot. A hosszabb pályákon találhatsz ellenőrző kapukat, melyek után ha leesel, vagy csapdába lépsz, akkor legutóbbi ellenőrző ponttól folytathatod a játékod.

European Soccer Champions

European Soccer Champions
Válassz magadnak egy európai top válogatott csapatot, és nyerd meg velük a kontinens bajnokságot! Játssz a legjobb csapatok ellen ebben a focis játékban, és győzz le mindenkit. Szerezd meg a csoport első helyét, majd a kieséses szakaszban verj meg mindenkit. Az irányítás egyszerű, a Z gombbal passzolhatsz, az X gombbal lőhetsz. A C gombbal tudsz hosszan ívelni, míg a V betűvel változtathatod a kameranézeteket. Légy ügyes, legyen tiéd a legjobb labdarúgó csapat a kontinensen!

Mario Winter World

Mario Winter World
Márió ezúttal egy hideg vidékre tévedt, segíts neki legyőzni az ellenfeleket. Márió felkészült a télre, kabátot, sálat húzott. Juss el a pályák végére és győzd le az ellenfeleket! Gyűjts minél több pontot.

Aladdin

Aladdin
Az Aladdin 1992-ben jelent még meg a Walt Disney Pictures kiadásában, a játékot pedig a Sega adta ki. A játék a mesefilm helyszínein játszódik, elsőként Agraba városában kell Aladdinnal eljutnod a pálya végére. A játékban Aladdinon kívül megjelennek a híres Disney mese szereplői is: Jázmin hercegnő, Dzsini, Jafar, Jágó, Szultán, Varázsszőnyeg, Jágó, Rajah, Razoul és sokan mások. Agraba népe rendkívül élethűen jelenik meg, a retro hanugulat, a kellemes zene biztosan hosszabb időre leköti a játékosokat.

Wheely 4 - Time Travel

Wheely 4 - Time Travel
Wheely a négykerekű piros autó, ezúttal újabb kalandokba keveredik. A játék elején Wheely egy elejtett szögbe hajt bele, így az első kerekei leeresztenek. Ezután eszébe jut, hogy a közelben lakik legjobb szerelő, ahol segítséget kérhet. Gurulj el a kék szerelő autóhoz, és javítsd meg a kerekeket. A öreg szerelőmester gyorsan neki lát keresni számára egy új kereket, de Wheely türelmetlen, nem tud várni. Segíts neki felszerelni a kerekeket, a szerelő különleges szerkezetével. Hamar ki fog derülni, hogy a szerkezet, nem pont az átlagos autók kerekeinek szerelésére lett kitalálva...

Papas Taco Mia

Papas Taco Mia
Mitch és Maggie újra szolgálatba lépnek, ezúttal Papa Louie taco gyorséttermében kell kiszolgálnod velük az érkező éhesebbnél éhesebb vendégeket. A Papas játékok rendkívül népszerűek oldalunkon, a két főszereplő már szolgált ki hamburgereket, palacsintákat, fagylaltokat, hot-dogot, fánkot és sok más finomságot. Ezúttal Papa Louie újonnan nyílt taco éttermében kapnak munkalehetőséget. Természetesen most sem szokványos úton jutottál a munkához. Papa Louie ezúttal egy evőversenyt hirdetett. A bevezető képsorokban megtekintheted, hogy a kiválasztott főszereplőd hogyan nyeri meg a versenyt. A legnagyobb meglepetés akkor éri őt, amikor megtudja, hogy a főnyeremény maga a Taco Mia gyorsétterem. Papa Louie átadja a kulcsokat és az egyenruhát! Tanuld meg a bevezető küldetésben, hogyan kell elkészíteni a legfinomabb taco-kat, majd vezesd sikeresen a Taco Mia éttermet.

2014 World Cup

2014 World Cup
Itt a világbajnokság, a 2014 World Cup focis játék kimondottan a brazíliai foci vébére készült, győzd le ellenfeleidet a kedvenc nemzeti csapatoddal és szerezd meg a világbajnoki trófeát. A hivatalos csoportmenetrend szerint játszhatsz a játékban. Minden mérkőzésen tizenegyeseket kell lőnöd. A játékmező tetején láthatod, hogy mekkora hátrányt kell ledolgoznod csapatoddal. Állítsd be a lövés erejét, az irányzékot és a csavarás mértékét. Verd át a kapust, és lődd a hálóba a lasztit. Nyerd meg a focis játékok csoportköreit és juss ki az egyenes kieséses szakaszba. Onnantól kezdve már csak pár mérkőzés választ el attól, hogy te légy a 2014-es labdarúgó világbajnokság győztese. Neked melyik csapat a kedvenced ? Brazília, Olaszország, Spanyolország, Argentína vagy netán a németek esetleg a hollandok? Ki lesz a befutó? A döntés a te kezedben van!

Penalty Fever 3D Italy

Penalty Fever 3D Italy
A Penalty Fever játékban ezúttal az olasz labdarúgó bajnokság csapatival küzdhetsz meg az olasz kupáért: lődd be a tizenegyeseket és védd ki az ellenfél próbálkozásait a tizenegyes párbajokban. A focis játék során a legjobb, és legismertebb olasz csapatok közül válogathatsz kedvedre. Neked ki a kedvenc olasz klubcsapatod? A Juventus, a Milan, az Inter, a Roma, a Napoli, a Fiorentina, a Lazio vagy az Udinese. A felsorolt együttesekkel együtt összesen 24 csapat közül válogathatsz. Amint kiválasztottad a kedvencedet, máris a kieséses tornára kerülsz. Minden mérkőzésen 5-5 próbálkozása van mindkét csapatnak. A támadóiddal próbálj meg minél többször túljárni a kapusok eszén, míg a kapusoddal igyekezz minél több jól helyezett labdát megfogni. A végső győztes megszerezheti az idei évben az olasz kupa trófeát!

Papas Freezeria

Papas Freezeria
Segíts Alberto-nak vagy Penny-nek Papa Louie legújabb éttermében, fogadd a vendégeket és készítsd el a különféle fagylaltokat. Papa Louie ezúttal egy trópusi szigeten nyitott egy fagylaltozó éttermet, túl sok vendége nem volt, ezért úgy döntött egy kis időre szabadságra megy. A főhős megkapja az étterem kulcsait, és nekilát a munkának. Az első napon a nyitás után fura zajra lett figyelmes, egy hatalmas luxushajó kötött ki a partoknál, melyből nyaralók százai szálltak le. Hamar meg is rohamozták a sziget egyetlen fagyizóját.A feladatod ebben a Papa Louie játékban, hogy felvedd az érkező vendégek rendeléseit, és elkészítsd a kívánság fagylaltjukat. A rendeléskor minden fontos információt feljegyzésre kerül, így az elkészítésénél csak oda kell figyelned. Minél pontosabban készíted el a fagylaltkelyhet, annál több borravalót kapsz a kedves vendégtől. Szolgáld ki minőségi és finom fagylaltokkal a vendégeket, és teljesítsd minden nap az előírt bevételt!

My Dolphin Show 3

My Dolphin Show 3
Játssz az aranyos delfinnel a My Dolphin Show harmadik részében. A kis delfin harmdaszor tér vissza, ezúttal is rengeteg trükköt és mutatványt kell végrehajtanod vele. Ússz a kis állattal és teljesítsd az éppen kitűzött feladatot. Ugorj át a színes karikákon, vagy üsd be a labdát a kosárba. A mutatványokért pontokat és persze finomságokat is kapsz.

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist