The Power of Love

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sharkosaur Attack
Mandala Coloring Book
Franky Valet Parking
FC Barcelona Ultimate Rush
Pele - Soccer Legend
Jo and Momo
Plantera
Monkey Go Happy - Army Base
Soccer Champs
Moto Trials Junkyard 2
Hirdetések

The Power of Love

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Power of Love játék

The Power of Love The Power of Love
background
Leírás:
A hős lovag szerelmet vallott a király lányának, de a király hallani sem akar a dologról, még be sem engedi a lovagot a várába. A lovagot kemény fából faragták, aki nem adja fel egy könnyen. Neki is áll, hogy a király várát romba döntse! Kezdetben nem lesz más eszköze, csak a gitárja. Üsd a király várát addig, míg az egész le nem omlik, és meg nem szerzed magadnak a gyönyörű szép királylányt. Természetesen fejlesztésekre is lehetőséged lesz a játék során, hiszen minden ütés hatására a várból különféle értéktárgyak hullanak ki. Ezeket begyűjtve pénzhez juthatsz. A pénzből a játék bal szélén található kis kunyhóban vásárolhatsz fejlesztéseket. Fejlesztheted az ütésed erejét, az ütés sebességét, vásárolhatsz gyorsabb közlekedési tárgyakat vagy akár egy paripát is. Ezen felül bizonyos összegért cserébe kedvenc szamaradat is segítségül hívhatod, hogy begyűjtse az elhullajtott értékeket. A saját sebességeden túl, a szamarad gyorsaságát is növelheted a megfelelő tárgyak megvásárlásával. Ha kitartóan küzdesz, a várat sikeresen megbontod, és a végén megszerezheted a királylány kezét!
Készítő:
Myplayyard.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
18339
Értékelés:
(Szavazatok: 261, Átlag:4.10)

Oszd meg barátaiddal is a The Power of Love játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

“Holiday Hoarders”

December 13-án ünnepi frissítés érkezik a HITMAN-be, és a Karácsonyra való tekintettel ingyen kapja mindenki, aki rendelkezik az alapjátékkal PS4, Xbox One vagy PC platformon.

Ingyenes az Assassin's Creed 3

A Ubisoftnál ingyen beszerezhető ebben a hónapban az Assassin's Creed 3.

Kiderült mikor kezdődik az Overwatch karácsonyi event

Már megszokhattuk, hogy a Blizzard a játékaiba mindig kitalál valamilyen eseményt a közeledő ünnepekhez, a Karácsony sem maradhat ki.

The Circle - [Előzetes]

Tom Hanks és Emma Wattson egy közös filmben? Ráadásul egy sci-fi thriller keverékében? Már érdekes film lesz a The Circle.
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist