Strike Force Kitty

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Monkey Go Happy Magic
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Hirdetések

Strike Force Kitty

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Elvenar

Strike Force Kitty játék

Strike Force Kitty Strike Force Kitty
background
Leírás:
A macska király lányát elrabolták a tolvaj rókák, segíts megmenteni őt a gonoszok kezei közül: intézd el a gazfickó állatokat az utad során, és juss el a fogva tartók főhadiszállására. Az uralkodó a négy legjobb macskaharcosát választotta ki erre a feladatra. A feladatod ebben az ügyességi játékban, hogy eljuss a királylányig, és kiszabadítsd őt. Persze az út hosszú, és rengeteg rókával kell megküzdened utad során.
Gyűjts össze a minél több halfalatkát a mentőakció során, hiszen ezekből tudsz majd fejlesztéseket vásárolni. Az útonálló rókák fegyvereit, pajzsait vagy egyéb felszerelését megszerezheted, ha legyőzted őket. Minden kör után felruházhatod harcosaidat a megszerzett extra tárgyakkal, továbbá a bónuszpontokat is felhasználhatod rajtuk.
A játék nagyobb választó útjainál egy óriás fenevad is vár rád, ahonnan csak akkor tudsz tovább szaladni, ha legyőzted őt!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2241
Értékelés:
(Szavazatok: 33, Átlag:4.70)

Oszd meg barátaiddal is a Strike Force Kitty játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist