Run Viking Run

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések

Run Viking Run

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Run Viking Run játék

Run Viking Run Run Viking Run
background
Leírás:
Fuss Viking Fuss, kiált a sárkány a tolvaj vikingnek. A játék főhőse egy régóta keresett kincsre lelt útja során, sajnos a kincsnek őrzője is akadt, méghozzá egy félelmetesen nagy sárkány. Nem is lett volna baj, ha a viking észrevétlenül meg tudott volna szökni a zsák arannyal. Egy véletlen folytan megbotlott, és felébresztette a vérengző fenevadat. Nem volt más lehetősége, csak futni!
Te itt kapcsolódsz be a történetbe, a feladatod, hogy átsegítsd a vikinget a különböző akadályokon. Minden pályán kapsz egy feladatot. Például az első feladatod az lesz, hogy fuss a vikinggel 200 métert úgy, hogy a sárkány ne kapjon el.
A sárkányos játék irányítása rendkívül egyszerű, csak az egered kell mozgatnod a pályán úgy, hogy az akadályokat eltüntesd (kattintás sem szükséges). Minden pályán gyűjthetsz aranyérméket, melyekből fejlesztéseket vásárolhatsz minden kör végén.
Összesen 20 küldetést kell teljesítened ahhoz, hogy megmenekülj a sárkány elől eben az ügyességi játékban.
Készítő:
Maxgames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2064
Értékelés:
(Szavazatok: 20, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Run Viking Run játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist