Crush the Castle Adventures

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sharkosaur Attack
Mandala Coloring Book
Franky Valet Parking
FC Barcelona Ultimate Rush
Pele - Soccer Legend
Jo and Momo
Plantera
Monkey Go Happy - Army Base
Soccer Champs
Moto Trials Junkyard 2

Crush the Castle Adventures

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Crush the Castle Adventures játék

Crush the Castle Adventures Crush the Castle Adventures
background
Leírás:
A Crush the Castle játék újabb részében ezúttal is rengeteg kastélyt, várat és erődítményt kell lerombolnod: lődd ki ügyesen a katapultokból a köveket és pusztíts el minden ellenfelet a pályán! Lady Katapult egy nagyon erős és karakán asszony, a király célja, hogy lenyűgözze őt hatalmával. Ahhoz, hogy megmutassa a király az erejét, különféle tornyokat, kastélyokat és várakat kell romba döntenie. A Crush the Castle játékok rendkívül népszerűek, hiszen az ügyesen elengedett lövéseken túl, sokszor kell elgondolkodni azon, hogyan is kellene megoldani egy adott szituációt.
Minden pálya elején láthatod, hogy éppen mit kell tenned ahhoz, hogy a pályát teljesítsd. Különféle bónuszpontokat gyűjthetsz, ha a mellékküldetéseket is sikeresen elvégzed. A mellékküldetések lehetnek például: az ostrom során ne essen bántódása a tyúkoknak vagy éppen a falu bolondjának, vagy az ostromot egyetlen egy lövéssel intézd el, és még sok hasonló izgalmas és szórakoztató feladat. A játék során több vidéken is bizonyítanod kell, hogy te kezeled legjobban a királyságban a katapultokat. Az első helyszín Green Shire, a királyság zöldellő vidéke. Járd végig az összes helyszínt, hajtsd végre az összes küldetést és nyűgözd le a király szerelmét, Lady Katapultot.
Ha tetszett a játék, nézd meg a Crush the Castle játékok első két részét is a Játék7 oldalán.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
1441
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Crush the Castle Adventures játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

Bemutatkozik a Persona 5 sztorija

A játék 2017 április 4-én jelenik majd meg PlayStation 4 és PlayStation 3 platformokra.

Horizon Zero Dawn - Látványos, új trailer érkezett

Az idei PlayStation Experience rengeteg újdonsággal és meglepetéssel szolgált, de a már bejelentett címekről sem feledkeztek el.

Uncharted 4 - The Lost Legacy trailer

Egy hosszabb, nyolc perces felvezető az Uncharted 4 sztori dlc-jéből. Ámulunk, bámulunk, semmit sem értünk, de nagyon várjuk.

Nioh - Új előzetes érkezett

A Dark Souls ihlette játék a félelmetes kelet világába kalauzol minket. A PlayStation Experience-n pedig új trailer érkezett.
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist