Real Madrid Soccer Stars

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Real Madrid Soccer Stars

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

Real Madrid Soccer Stars játék

Real Madrid Soccer Stars Real Madrid Soccer Stars
background
Leírás:
Győzd le az ellenfeleket a Real Madrid világhírű sztárfocistáival, lődd be a labdát minél többször az ellenfél kapujába és nyerd meg a mérkőzéseket! Minden mérkőzésen 10 lehetőséged van, hogy bevedd az ellenfél kapuját. Minden gól után kapsz egy további helyzet lehetőséget. A mérkőzésen pontokat is szerezhetsz: a gólért 4000 pont jár, ha kapus véd 500 pontot kapsz, 200 pont jár azért, ha a kapufát eltalálod, és további 100 pont, ha egyáltalán játékba tudsz avatkozni. A játék elején kiválaszthatod, hogy ki ellen szeretnél hazai pályán játszani. Az ellenfelek a spanyol bajnokság első osztályában található labdarúgó csapatok. Ha továbbléptél, kiválaszthatsz magadnak egy sztárjátékost az egykori Real Madrid focistái közül. A játékosok között megtalálod Ronaldo-t, Pepet, Higuain-t, Alonso-t, Özil-t, Khedira-t, Ramos-t, Kaká-t. Szerezz minél több gólt és érj el minél magasabb pontszámot a meccs végén!
Készítő:
0
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
29506
Értékelés:
(Szavazatok: 302, Átlag:4.20)

Oszd meg barátaiddal is a Real Madrid Soccer Stars játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist