Transmorpher 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések
Uptasia

Transmorpher 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Transmorpher 3 játék

Transmorpher 3 Transmorpher 3
background
Leírás:
A Transmorpher, átváltozós űrlényes mászkálós játék harmadik részében egy idegen bolygón kell különféle pályákat teljesítened. A főhős zöld lény hajóját lelőtték, így kényszerleszállást kellett végrehajtania egy közeli bolygón. A kigyulladt űrhajójával szerencsésen tudott landolni, pont egy ismeretlen templom előtt. Nem is tétovázott, hamar beosont a főbejáraton.
Segíts őt útja során, juss át a különféle pályákon. A pályák első részében hamar megtalálod azokat a lényeket, akikké át tudsz majd változni. Összesen három fajta lénnyé leszel képes transzformálódni: a zöld eredeti idegenné, aki ügyesen tud ugrani, a narancssárga színűvé, aki az erejével utat tör bárhol magának, illetve a kék színűvé, aki bármely falon könnyedén megtapad. Váltogasd az alakodat a megfelelő időben és helyen úgy, hogy minden pályán elért az Exit jelzéssel ellátott kaput. Bónuszpontokért gyűjts össze az összes pályán az elrejtett három-három darab csillagot.
Ha tetszett a játék, akkor mindenképpen érdemes megnézned a Transmorpher előző részét, ahol szintén rengeteg fejtörővel és kihívással találkozhatsz.
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
2950
Értékelés:
(Szavazatok: 35, Átlag:4.11)

Oszd meg barátaiddal is a Transmorpher 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist