Fancy Pants Adventure Remix

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Uptasia

Fancy Pants Adventure Remix

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Fancy Pants Adventure Remix játék

Fancy Pants Adventure Remix Fancy Pants Adventure Remix
background
Leírás:
A Fancy Pants Adventure mászkálós játék sorozat egy újabb résszel jelentkezett, melyben most is rengeteg pókkal kell megküzdened, miközben átjutsz a pályák egyik részéről a másikba. Gyűjtsd össze az összes fekete spirált a pályán, és szerezz minél több pontot. Keresd a különféle ajtókat, melyeket előre sose tudhatsz, hová fog vezetni. A játék főszereplőjét már a menüben is irányítanod kell, ki kell választanod melyik pályán szeretnél játszani. Először még csak egy pálya lesz feloldva, de ha teljesíted azt, akkor a többi szint is feloldódik. A helyszínek egyre nehezednek, egyre furfangosabb megoldásokat kell majd választanod a továbbjutáshoz. Figyelj oda az életerődre, ha eléri a nulla szintet, akkor a legutóbbi ellenőrző ponttól folytatod a játékot.
Készítő:
Kongregate.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
2991
Értékelés:
(Szavazatok: 36, Átlag:4.31)

Oszd meg barátaiddal is a Fancy Pants Adventure Remix játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist