Super Mario World Origin

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Super Mario World Origin

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Super Mario World Origin játék

Super Mario World Origin Super Mario World Origin
background
Leírás:
Játssz az eredeti Super Mario World játékkal, amelyet sok helyen csak a Super Mario Bros 4. részeként ismernek. Az eredeti Mario játék 1990-ben jelent meg Super Nintendo-ra. A játékban Mario és Luigi Dinófölde megmentésére indul, ahol a gonosz Bowser uralma alá vette a vidéket. A két testvérnek összesen 7 világon kell átjutnia, hogy visszaállítsa a rendet Dinóföldén. Ebben a Super Mario részben jelent meg először Yoshi, Mario dinoszaurusz barátja.
Az előző részben, a Super Mario Bros 3-ban Mario és Luigi Gombaföldét tisztította meg a gonosztól. A játék irányítása nem sokat változott az előző Márió részekhez képest, de sok új lehetőséget mutat be. Az oldalunkon még több Máriós játékot találhatsz meg, melyeket a keresőn, vagy a Máriós játékok menüpontok alól elérheted.
Készítő:
Nintend.com
Kategória:
Mario játék
Feltöltés:
Játszva:
6491
Értékelés:
(Szavazatok: 25, Átlag:3.88)

Oszd meg barátaiddal is a Super Mario World Origin játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mario játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist