Heap Zombies

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések
Hirdetések

Heap Zombies játék

Heap Zombies Heap Zombies
background
Leírás:
Egy óriás akcióban vehetsz részt ebben az akció lövöldözős játékban, intézd el a zombikat a társaiddal együtt, és győzd le az ellenfél csapat játékosait. Egy nem mindennapi online lövöldözésben vehetsz részt a Heap Zombies játékban, válassz magadnak egy pályát, és már indulhat is az őrületes akció.
Ha bekerülsz egy szerverre, akkor addig várnod kell, míg az adott körnek vége van. Ez idő tájt csak a kezdőponton állsz, de mozogni nem tudsz.
A zombik özönlenek a játékban, az elején egy gépfegyverrel kezdesz, de gyorsan begyűjthetsz magadnak egy sörétes puskát vagy akár egy lángszórót is. Intézd el a támadó zombi hordákat és nyomuljatok előre csapattagjaiddal az ellenfél bázisa felé. Gyűjtsetek minél több pontot, és nyerjétek meg a végső csatát.
Minden küzdelem adott ideig tart, ezidő alatt kell a többiekkel minél több pontot össze lövöldöznötök. Ha vége egy körnek, újból választhatsz, hogy a pirosak vagy kékek táborába szeretnél tartozni. A Heap Zombies játék igazán remek kikapcsolódást nyújt a lövöldözős játékok szerelmeseinek!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
2469
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.29)

Oszd meg barátaiddal is a Heap Zombies játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist