Disease Warrior Rampage

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések

Disease Warrior Rampage

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Disease Warrior Rampage játék

Disease Warrior Rampage Disease Warrior Rampage
background
Leírás:
Egy kis világban, ahol ezernyi kis lény kezdi meg életét, hatalmas harc folyik az életben maradásért. A lövöldözős játék egyik főhőse, a zöld figura, akinek egyetlen célja van: életben maradni. Intézd el a különböző szinteken az ellenfeleket és a főellenségeket. Gyűjtsd be a pályán található bónuszokat és használd a területre leeső erősebb fegyvereket.
Ha egy szörnyet kilősz, akkor belőle különböző mennyiségű aranyérme hullik ki. Ezeket gyűjtsd be, és használd majd fel a körök végén. Minden szint végén egy erősebb szörny érkezik, akit le kell győzni. Természetesen a nagy szörnynek mindig lesznek követői is, akik megnehezítik a munkádat. Ha legyőzted őt is, akkor visszakerülsz a menübe, ahol különféle képességeket fejleszthetsz magadon. Például gyorsaság, életerő, pajzs, páncél, lőszer.
Magasabb összegekért vásárolhatsz akár újabb fegyvert is, de fejlesztheted a meglévő fegyverarzenálodat is. Intézz el mindenkit az összes pályán és légy te az egyetlen, aki talpon marad a játék végééig!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
2509
Értékelés:
(Szavazatok: 25, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Disease Warrior Rampage játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
LABLAB
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist