Monkey Go Happy Talisman

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sharkosaur Attack
Mandala Coloring Book
Franky Valet Parking
FC Barcelona Ultimate Rush
Pele - Soccer Legend
Jo and Momo
Plantera
Monkey Go Happy - Army Base
Soccer Champs
Moto Trials Junkyard 2
Hirdetések

Monkey Go Happy Talisman

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Talisman játék

Monkey Go Happy Talisman Monkey Go Happy Talisman
background
Leírás:
A kis majmoknak ezúttal egy eltörött talizmán felkutatásában kell segítened. Járd körbe a környéket a kiválasztott majom szereplővel, gyűjtsd össze a tárgyakat és beszélj az emberekkel. Minden embernek szüksége lesz valamire, amit valahol máshol találhatsz majd meg. A pálya közepén egy hőlégballonos embert találhatsz, aki segít eljutni a játék egy másik helyszínére. Természetesen nem ingyen, minden utazásért jegyet fog kérni. A pályákon pénzérméket láthatsz szétszórva, összesen 33 darabot. Ezeket minden össze kell gyűjtened, majd oda kell adnod egy szereplőnek. A feladatod, hogy a talizmán darabokat megtaláld, és azokat újra egyesítsd. Ha ez megtörténik, akkor a kis majmok örvendezve ujjonganak neked!
Monkey Go Happy játékok több résszel örvendeztették már meg a játékosokat. A legutóbbi részben Valentin-nap alkalmából kellet felvidítanod a szomorú majmokat. Előtte pedig egy vadnyugati és egy téli, ünnepi résszel találkozhattatok. Az oldalunkon megtaláljátok az összes Monkey Go Happy majmos játékot. Aki még nem ismeri őket, mindenképpen érdemes kipróbálni őket.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2775
Értékelés:
(Szavazatok: 28, Átlag:4.89)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Talisman játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

SUPERHOT VR

Release traileren az idei év egyik indie sikerének továbbgondolása, a SUPERHOT VR, ami az időlassítós akciót a virtuális valóságba ülteti át.

The King of Fighters 14 - Látványos grafikai változást hoz a patch

The King of Fighters 14 januárban kap egy patchet ami alaposan megváltoztatja a grafikát.

NieR: Automata - Megjelenési dátum

A NieR: Automata egy stílusos videóban mutatja meg a megjelenési dátumát.

Marvel vs. Capcom: Infinite - Gameplay és új karakterek

A Marvel vs. Capcom: Infinite kapott egy kibővített gameplay előzetest, amiben bemutatkozik két új karakter.
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist