Monkey Go Happy Leprechauns

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Leprechauns

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

Monkey Go Happy Leprechauns játék

Monkey Go Happy Leprechauns Monkey Go Happy Leprechauns
background
Leírás:
A kis majmok újabb kalandokba keverednek, ezúttal a szerencsehozó koboldok földjén. A feladatod a játékban, hogy újra megnevettesd a kiválasztott majmodat, melyhez nem kell mást tenned, mint megtalálni a 20 zöld sapkás koboldot.
Az ír hagyományok szerint, a koboldok az ősi kincs őrzői lettek, és üvegekben, fazekakban és üstökben ásták el azokat a szigetükre érkező népek elől. Ez lehet az egyik oka, hogy a koboldok nem szeretik a nyilvánosságot, és elbújnak az emberek elől. A monda szerint, ha egy halandó megfog egy koboldot, akkor nagy gazdagságot ígér neki cserébe, ha az ember szabadon engedi.
A Monkey Go Happy játék mostani részében tehát nincs más feladatod, mint ezeket a kis zöld sapkás koboldokat megtaláld. A pályákon összesen 20 darab rejtőzik, kutasd fel mindet! További elrejtett dolgokat is kell keresned, méghozzá 30 darab négylevelű lóherét. Ha a leveleket összegyűjtötted, akkor a megfelelő személynek kell majd átadnod, aki cserébe ad egy tárgyat neked.
Járd körbe a környéket, gyűjtsd be a felszedhető tárgyakat és használd fel azokat a megfelelő helyen. Keresd a zárt ajtók kulcsait, és járd be az egész vidéket. Oldd meg a logikai fejtörőket, gondolkodtató feladatokat, melyek megoldásához szintén a játékban találhatsz segítséget.
Ha tetszett a játék, akkor nézd meg a többi részt is, például a legutóbbi Monkey Go Happy Talisman részt, vagy az az előtti különleges Valentin-napi kiadását a majmos játéknak.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2907
Értékelés:
(Szavazatok: 38, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Leprechauns játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist