Bad Piggies

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Basketball Stars
Superdozer
Rats Invasion 3
Color Switch
Bear in Super Action Adventure 2
Puppet Football League Spain
Looper
Hero Simulator - Idle Adventures
Purbalds
Police Team Rescue
Hirdetések

Bad Piggies

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bad Piggies játék

Bad Piggies Bad Piggies
background
Készítő:
Rovio.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4256
Értékelés:
(Szavazatok: 76, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Bad Piggies játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

OmniBus - Bemutató

Vannak olyan játékok, amelyekre nehéz szavakat találni. Ez is egy közülük. Egy fék nélküli busszal kell beutaznunk a világot, és segítenünk random embereknek az út során.

Elex - Infó és képáradat a Piranha Bytes új játékáról

A Piranha Bytest szerintem nem kell bemutatnom az RPG rajongóknak. Elég csak annyit mondanom, hogy Gothic. Egy ideje nem hallottunk új címükről, de most sok-sok infó kiderült, képekkel együtt.

SFV: Bemutatkozik Ibuki

Ugyan single-player tartalom még nem, de egy új karakter érkezik a Street Fighter V-be, Ibuki személyében. Az EX moveja elég erősen egy átszínezett Rasengan-ra hasonlít ;)

Bemutatkozik az Agony

Egy lengyel indie csapat, a Madmind Studio jövőre érkező belső nézetes túlélő-horror játéka a pokolba kalauzol minket, hogy megismerjük a játék alaptörténetét.
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Gamepod | Hódító TOPlist TOPlist