Waitress Adventures

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések

Waitress Adventures

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Waitress Adventures játék

Waitress Adventures Waitress Adventures
background
Leírás:
Sok lány arról álmodozik a televíziót bámulva, hogy egyszer ő is modellként fog a kifutón, millió tévénéző szeme láttára végigsétálni. A főhőslány viszont nem csak álmodozni szeretne erről, fejébe vette, hogy egyszer ő igenis eljut a kifutókig. Az alkata sajnos egyelőre nem teszi ezt lehetővé. Ahhoz viszont hogy szép külsőt varázsoljon magának, rengeteg pénz és megfeszített munka szükséges. Elsőként egy pincérnői munkát talál a városban, a fizetésből futni fogja különféle kozmetikai szerekre, és a városi sportklubba is el tud majd járni.
Szolgáld ki a vendégeket az étteremben, dolgozz jól, figyelj oda a rendeléseikre, és arra hogy mit szeretnének enni. Amint felvetted a rendelést, add le a szakácsnak. A szakács hamar elkészíti a finom ételt, melyet a megfelelő asztalhoz kell vinned. A jó munkát borravalóval jutalmazzák a vendégek!
A megszerzett pénzből a lányos játék során fejlesztened kell külsődet. Fodrászhoz kell járnod, különböző kozmetikai klubokba és természetesen a sport sem maradhat ki az életedből. Az éppen aktuális szintedet megnézheted a modellügynökség épületére kattintva!
Készítő:
Yepi.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
4463
Értékelés:
(Szavazatok: 49, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a Waitress Adventures játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist