Christmas Slacking 2014

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések

Christmas Slacking 2014

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Christmas Slacking 2014 játék

Christmas Slacking 2014 Christmas Slacking 2014
background
Leírás:
Sarah már visszatérő szereplő a lányos játékok esetében, ezúttal ismét egy ünnepi részben kell különféle feladatokat megoldanod a türelmetlen kislánnyal. Ezúttal Karácsony előtti estén, Szent Este szeretné lefényképezni a Télapót, ahogyan az ajándékokat rakja a fa alá. A feladata nem lesz egyszerű, hiszen a Télapó addig nem bújik elő, amíg a lány nem alszik.
A játékban ismét több apró mini játékot kell megoldanod a kislánnyal, például fa díszítés, fénykép küldés Facebook-on keresztül, ajándékok elkapása, a Télapó lefotózása vagy éppen a rénszarvasok etetése. Most is mint minden hasonló részben, figyelned kell arra, hogy le ne bukj. Ez azt jelenti, amint megjelenik a piros felkiáltó jel a pályán, akkor gyorsan ki kell lépned az adott mini játékból. Ha nem teszel így, a Télapót megzavarod az ajándékozásban.
A játékban nincs sok időd késlekedni, hiszen összesen három perced van megoldani a feladványokat. Ha tetszett a játék, megnézheted oldalunkon a Christmas Slacking 2013-as kiadását, vagy a legelső karácsonyi játékot Sarah szereplésével, amely 2012-ben jelent meg.
Készítő:
Girlsgames123.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
3038
Értékelés:
(Szavazatok: 45, Átlag:4.31)

Oszd meg barátaiddal is a Christmas Slacking 2014 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist