Cake Mania

Játékok
Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sushi Catapult
Red Driver 5
London Rex
Bubble Shooter - Archibald the Pirate
Monsters Wheels 2
Airbender 2
Chaos Faction 2
Monkey Go Happy Ninjas
Doodle God Blitz
Sonic the Hedgehog
Hirdetések

Cake Mania

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Secret Relict

Cake Mania játék

Cake Mania Cake Mania
background
Készítő:
Sandlotgames.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
4102

Oszd meg barátaiddal is a Cake Mania játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.4...

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megdu...

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.

My Little Farmies: Új tárgyak a hajóutakhoz

A My Little Farmies játék aktuális frissítése a szövetkezetek számára hozott új tartalmakat. Összesen 5 új hajó, 5 új ágyú, 5 új legénységi tag és 5 új kereskedelmi csomag vált elé...
Játék hírek
Játék hírek

Azure Striker Gunvolt - Játékteszt

Szereted a Mega Man játékstílusát? A különböző szinteket, ahol eltérő ellenfelek támadnak rád és csak a képességeiden múlik minden? Akkor az Azure Striker Gunvolt a te játékod.

Batman: Arkham Kinght - Season Pass

A Batman: Arkham Knight sem menekülhet a DLC-k áradatától. A kicsit drága Season Pass bőséges tartalmat ad majd a játékhoz. De megéri az árát?

E heti mozifilmes toplista

Továbbra is a Halálos Iramban 7 uralja a mozikat, az Adaline varázslatos élete a második helyen nyitott. De nagy esélyekkel fogadhatunk, hogy a jövőhéten érkező Bosszúállók 2: Ultron Kora letaszítja a trónról Vin Dieseléket.

Boruto - Naruto the movie előzetes

A Naruto mangának vége, de érkezik Boruto aki a manga mellett saját filmet is kap. Itt a Boruto - Naruto the movie első ízelítője.
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2015 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Gamepod | Hódító TOPlist TOPlist