Pigsaw Final Game

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések

Pigsaw Final Game

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Pigsaw Final Game játék

Pigsaw Final Game Pigsaw Final Game
background
Leírás:
A fűrészes kaland játékok mindig arról szóltak, hogy a gonosz pszichopata elrabolt egy ismert szereplőt, és egy élet-halál játékot játszott vele, most fordul a kocka, hiszen ezúttal maga a fűrész esik csapdába.
A játék elején egy csomag érkezik, a feladó ismeretlen. Az álarcos nem is érti, hogyan kaphatott csomagot, hiszen senki se tudja ki ő és hogy hol lakik. A csomagot ennek ellenére átveszi. A postás által hozott dobozban egy fura játékbabát talált. Egy felirat volt a baba mellé tűzve, melyen ez állt: húzd meg a zsinórt. A zsinór meghúzása után egy jó nagy ütéssel a földre került a fűrész. A következő pillanatban már egy elhagyatott helyen volt, ahol maga Obama jelentkezett be a televízión keresztül. Elmesélte az álarcosnak, hogy ezúttal ő lesz a fogoly és ő lesz az őrült játék főszereplője. A feladat egyszerűnek tűnik, ki kell jutni a területről. De ez közel sem lesz könnyű, hiszen a szobák tele vannak veszélyekkel! A döntés most a te kezedben van, segítesz-e a szegény álarcos pszichopatának?
Ha úgy döntöttél, hogy segítesz, akkor elsőként be kell járnod a területet. Az első helyen találsz egy térképet, ahol láthatod, hol mit találsz. Gyűjtsd be a szükséges tárgyakat és használd fel azokat a megfelelő helyen. A kijutás lehetséges, csak meg kell találnod a megfelelő utat!
Készítő:
Inkagames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2778
Értékelés:
(Szavazatok: 43, Átlag:4.51)

Oszd meg barátaiddal is a Pigsaw Final Game játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist