Pigsaw Final Game

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sharkosaur Attack
Mandala Coloring Book
Franky Valet Parking
FC Barcelona Ultimate Rush
Pele - Soccer Legend
Jo and Momo
Plantera
Monkey Go Happy - Army Base
Soccer Champs
Moto Trials Junkyard 2
Hirdetések

Pigsaw Final Game

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Elvenar

Pigsaw Final Game játék

Pigsaw Final Game Pigsaw Final Game
background
Leírás:
A fűrészes kaland játékok mindig arról szóltak, hogy a gonosz pszichopata elrabolt egy ismert szereplőt, és egy élet-halál játékot játszott vele, most fordul a kocka, hiszen ezúttal maga a fűrész esik csapdába.
A játék elején egy csomag érkezik, a feladó ismeretlen. Az álarcos nem is érti, hogyan kaphatott csomagot, hiszen senki se tudja ki ő és hogy hol lakik. A csomagot ennek ellenére átveszi. A postás által hozott dobozban egy fura játékbabát talált. Egy felirat volt a baba mellé tűzve, melyen ez állt: húzd meg a zsinórt. A zsinór meghúzása után egy jó nagy ütéssel a földre került a fűrész. A következő pillanatban már egy elhagyatott helyen volt, ahol maga Obama jelentkezett be a televízión keresztül. Elmesélte az álarcosnak, hogy ezúttal ő lesz a fogoly és ő lesz az őrült játék főszereplője. A feladat egyszerűnek tűnik, ki kell jutni a területről. De ez közel sem lesz könnyű, hiszen a szobák tele vannak veszélyekkel! A döntés most a te kezedben van, segítesz-e a szegény álarcos pszichopatának?
Ha úgy döntöttél, hogy segítesz, akkor elsőként be kell járnod a területet. Az első helyen találsz egy térképet, ahol láthatod, hol mit találsz. Gyűjtsd be a szükséges tárgyakat és használd fel azokat a megfelelő helyen. A kijutás lehetséges, csak meg kell találnod a megfelelő utat!
Készítő:
Inkagames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2734
Értékelés:
(Szavazatok: 43, Átlag:4.51)

Oszd meg barátaiddal is a Pigsaw Final Game játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

“Holiday Hoarders”

December 13-án ünnepi frissítés érkezik a HITMAN-be, és a Karácsonyra való tekintettel ingyen kapja mindenki, aki rendelkezik az alapjátékkal PS4, Xbox One vagy PC platformon.

Ingyenes az Assassin's Creed 3

A Ubisoftnál ingyen beszerezhető ebben a hónapban az Assassin's Creed 3.

Kiderült mikor kezdődik az Overwatch karácsonyi event

Már megszokhattuk, hogy a Blizzard a játékaiba mindig kitalál valamilyen eseményt a közeledő ünnepekhez, a Karácsony sem maradhat ki.

The Circle - [Előzetes]

Tom Hanks és Emma Wattson egy közös filmben? Ráadásul egy sci-fi thriller keverékében? Már érdekes film lesz a The Circle.
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist