New Soccer Season Challenge

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
War Thunder

New Soccer Season Challenge

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Kapi Hospital

New Soccer Season Challenge játék

New Soccer Season Challenge New Soccer Season Challenge
background
Leírás:
Az új szezon elkezdődött, a kis város, Crapston csapata a legjobb játékosokat vásárolta össze a foci bajnokságra, viszont egy nappal a kezdés előtt, minden a feje tetején áll. Az új Premier League induló, a Crapston Town a feljutás után felépítette modern stadionját, és néhány új sztárjátékost is megvásárolt. A főnök, Mr Bodgerson henyél egész nap, így a te kezedben van a csapat sorsa, vajon minden elrendeződik, mire az első meccs elkezdődik? Rengeteg feladat vár rád, melyet a főnököd egy listán ad át neked. Például Mr. Parpew elvesztette a varázslatos többszínű edzőlabdát, biztos benne, ha nem lesz meg, nem fog nyerni a csapat. A stadion gyepszőnyegét már rég nem nyírták, óriási a fű a pályán, viszont a fűnyíró elromlott. A feladatod, hogy megjavítsd, és rendbe tedd a pályát a holnapi kezdésig. Wayne Splooney a csapat sztárjátékosa egész nap csak a FYFA 2015 játékkal játszik, rá kellene beszélned, hogy hagyja abba, és menjen a pályára edzeni. A másik nagy igazolás, Marious Ballytelly-t pedig senki sem találja a stadionban. Vajon hová tűnheted? A kabalafigurával sincs minden rendben, nézz utána ennek is. Az idő sürget, egyetlen nap van hátra az angol bajnokság első fordulójának mérkőzéséig. Légy gyors, intézz el minden fontos dolgot, mielőtt lemegy a nap!
A játék a Can You Sign Messi, az oldalunkon is népszerű kaland játék újabb része. Ebben a játékban is körbe kell járnod a futballklub helyszíneit, beszélned kell emberekkel, és végre kell hajtanod a rád bízott feladatokat. Ha tetszett ez a játék, mindenképp érdemes megnézned az előző részt is, hiszen ott is rengeteg rejtélyt kell megoldanod!
Készítő:
Mousebreaker.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
1819
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.94)

Oszd meg barátaiddal is a New Soccer Season Challenge játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist