Need a Hero

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sharkosaur Attack
Mandala Coloring Book
Franky Valet Parking
FC Barcelona Ultimate Rush
Pele - Soccer Legend
Jo and Momo
Plantera
Monkey Go Happy - Army Base
Soccer Champs
Moto Trials Junkyard 2

Need a Hero

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Need a Hero játék

Need a Hero Need a Hero
background
Leírás:
Mentsd meg a főhőssel a gonosz sárkány által elrabolt szépséges királylányt. A királylány születésnapját az édesapjával, az ország igazságos királyával ünnepelte. Egy hirtelen pillanatban a vár falát áttörve a sárkány elrabolta a királykisasszonyt. A bátor vitézek gyorsan fegyvert ragadtak, de a sárkány egy tűzcsóvával minden elintézte. A király ezután az egész országban kihirdette, hogy egy igazi hősre van szüksége, aki megmenti egyetlen leányát. A játékban te lehetsz az a hős, aki visszahozza az elrabolt királylányt. A sárkány barlangjához vezető út viszont nagyon veszélyes és hosszú. Rengeteg gonosz lénnyel kell megküzdened az utad során. Az első pályákon csak szalmabábukat kell elintézned.
A játékban a zuhatag játék szabályai érvényesek. A Need a Hero játékban úgy tudod legyőzni az ellenfeleket, ha a megfelelő színű figurákat összekötöd. A játék alsó részén láthatód a hősöd támadási csíkját. Ha ezt a csíkot sikerül feltöltened, akkor a hősöd egy erős csapást mér ellenfelére. Minél hosszabb figurasort tudsz egybekapcsolni, annál többet halad felfelé a csík a játékban. Figyelj arra, hogy az ellenfelek bizonyos lépések után támadni fognak. A győzelem kulcsa, hogy minél hosszabb figurasort alakíts ki. Légy te a győztes minden küzdelemben, juss el a sárkány barlangjáig, és győzd le a fenevadat!
Készítő:
Plinga.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2336
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.22)

Oszd meg barátaiddal is a Need a Hero játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

Transformers: Az utolsó lovag - szinkronizált előzetes

A Transformers: Az utolsó lovag előzetesét végre szinkronizáltan is megtekinthetjük.

Új előzetesen az Assassin's Creed

Már nagyon közel van az Assassin's Creed mozis premiere, de most kapott egy új előzetest. Még mindig nagyon jónak ígérkezik.

War for the Planet of the Apes - Itt az első előzetes

Jövőre érkezik a War for the Planet of the Apes, ahol az emberek hadat üzennek a majmoknak! Látványosra sikerült az elő előzetes.

Pókember: Hazatérés - Egy előzetesnél a kettő jobb

Délelőtt már kiraktunk egy előzetest a Pókember Hazatéréshez, de van egy másik is.
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist