Monkey Go Happy Turkey

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Turkey

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Monkey Go Happy Turkey játék

Monkey Go Happy Turkey Monkey Go Happy Turkey
background
Leírás:
A Monkey Go Happy játék hálaadás napi különkiadásában ismét sok kalandra és fejtörőre számíthatsz. A majmos játék új részében egy komoly feladat vár rád: meg kell találnod a hálaadás napi vacsorát. Ez nem lesz egyszerű, járd körbe a környéket és gyűjtsd be a pályán található tárgyakat. A tárgyakat használd fel a megfelelő helyen, beszélj a játékban található személyekkel, és tudd meg, mire van szükségük. A pályákon ezúttal almákat kell gyűjtened, melyeket később fel fogsz tudni használni. Fejtsd meg a rövid logikai fejtörőket, jól tartsd nyitva a szemedet a pályákon, és figyeld az árulkodó szimbólumokat, jeleket.
Az Egyesült Államokban november 28-án ünneplik a hálaadás napját, vagy ahogy ők mondják, a Thanksgiving Day-t, amely a karácsony mellett a legnagyobb amerikai családi ünnep. Az ünnepet az államokban 1776. óta ünneplik november hónap negyedik csütörtökén. A hagyományt Franklin Roosevelt elnök 1941. november 26-án foglalta törvénybe, és nyilvánította nemzeti ünneppé.
Ha tetszett a játék, oldalunkon megtalálhatod a Monkey Go Happy játék sorozat többi részét is.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3102
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:4.05)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Turkey játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist