Monkey Go Happy Thanksgiving

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Thanksgiving

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Monkey Go Happy Thanksgiving játék

Monkey Go Happy Thanksgiving Monkey Go Happy Thanksgiving
background
Leírás:
Vidítsd fel a szomorú majmokat hálaadás ünnepén, keresd meg az elveszett hálaadási pulykát, és meglátod mindenki örülni fog neki. A hálaadás egy észak-amerikai ünnep, amelyet minden november negyedik csütörtökén ünnepelnek az emberek. A hagyományok szerint az őszi betakarítások végeztével, hálát adnak az emberek Istennek. Nem véletlen tehát, hogy az ünnep az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepe. Az ünnepekkor a családok távoli tagjai is egybegyűlnek, és leülnek este az ünnepi hálaadásnapi vacsorához, melynek elengedhetetlen fogása, a pulyka.
A szomorú majmok is szeretnék együtt tölteni az ünnepet, viszont sajnos a hálaadási pulyka elveszett. Segíts nekik megtalálni, járd körbe a környék helyszíneit és kutasd fel az elveszett állatot. Gyűjtsd a pénzérméket a pályán és használd fel azokat a kinti árusnál. Keresd meg a kulcsokat, és a hozzájuk tartozó zárakat, fejtsd meg a rejtélyeket és a logikai feladványokat. Ha ügyes vagy, hamar vidámságot hozol a három kis majom számára!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3805
Értékelés:
(Szavazatok: 45, Átlag:4.51)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Thanksgiving játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist