Legends of Honor

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer

Legends of Honor

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Legends of Honor játék

Legends of Honor Legends of Honor
background
Leírás:
Játssz a Goodgame Studios legújabb játékával, a Legends of Honor online, stratégiai játékkal, melyben a célod, hogy felépítsd saját birodalmadat és leigázd az ellenfeleidet. A Legends of Honor játék egy ingyenes játszható MMO böngészős játék, melyben részese lehetsz a legizgalmasabb PvP küzdelmeknek, megismerheted a legnagyobb hősöket, miközben felépítheted a birodalmadat. Az ingyenes játék a történelmi középkorban játszódik.
A játékban fát, követ és élelmet kell gyűjtened, melyekhez termelési épületeket kell építened a váradban. A várban korlátozott számú termelési épülettel bővíthető hely található, így a te döntésed, mire van leginkább szükséged.
A játékban fontos szerepet kapnak a hősök, melyekre azért van szükséged, hogy interakcióba léphess a világtérképpel. A játékban nem küldhetsz egységeket egy másik játékos vagy martalóc megtámadására, ha nincs hősöd, aki vezetné csapataidat. Emellett a hős különböző bónuszokat is ad a katonáidnak, amelyekkel akár csatákat dönthetsz el.
A Legends of Honor játékban lehetőséged van arra, hogy egy szövetséghez csatlakozz. Ehhez először el kell érned a játékban a 3. szintet, majd ezután veheted fel a kapcsolatot más szövetségekkel. Fontos megjegyezni, hogy a LoH játékban csak ugyanannak a frakciónak a tagjai lehetnek egy szövetség tagjai. Egyes szövetségekhez közvetlenül is csatlakozhatsz, másokhoz csak meghívással juthatsz el.
Készítő:
GoogGame.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
8872
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.69)

Oszd meg barátaiddal is a Legends of Honor játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist