Goblin Treasure Hunt

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer

Goblin Treasure Hunt

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Goblin Treasure Hunt játék

Goblin Treasure Hunt Goblin Treasure Hunt
background
Leírás:
Az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb játék típusa lett a kattintós játék, amelyben nincs más dolga játékosnak, mint minél többet kattintson az egerével. Nincs ez másképpen a Goblin Treasure Hunt játékban sem. A játék célja, hogy minél több szörnyet intézz el a zöld manóval. Kattints a jobb oldalon található kincsesládára, hogy arany pénzt dobjon ki magából. Gyűjts össze ezeket a pénzérméket és használd fel a fejlesztésekre, vagy különböző tárgyak vásárlására A bal oldalon található titkos tárgyakat tartalmazó ládára kattintva, egy véletlenszerű eszközt, fegyvert vagy más hasznos tárgyat kapsz.
A játék bal szélén további ikonokat láthatsz. A legfelső, egy kék kupát ábrázoló ikon: itt láthatod a játék különleges küldetéseit. Próbáld meg mindet teljesíteni a játék során. Ez alatt, az U betűvel jelzet ikonra kattintva találod a fejlesztéseket. Itt rengeteg lehetőséged lesz fejlesztéseket vásárolni, természetesen elegendő arany pénzért cserébe. A következő I betűvel jelzett dobozka ikon, a hősödnél található tárgyak listáját mutatja meg. Itt tudod a felesleges ikonokat eladni. Erre szükséged is lesz, mert csak korlátozott számú tárgyat vehetsz magadhoz.
A fejlesztések és az aranybányászat mellett a legfontosabb része a játéknak a harc. A To Battle feliratra kattintva térhetsz át a csatamezőre, ahol különféle nagyságú és erősségű lényeket kell legyőznöd. Ha egy adott helyszínen megöltél minden szörnyet, akkor léphetsz tovább egy újabb csatatérre. Gyűjtsd be a szörnyekből és ellenfelekből kihulló pénzeket és gyémántokat. Győzz le mindenkit a pályákon és legyél te a legerősebb manó a vidéken!
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
1382
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Goblin Treasure Hunt játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist