Fun in the Sun

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Fun in the Sun

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

Fun in the Sun játék

Fun in the Sun Fun in the Sun
background
Leírás:
Segíts Andrew-nak újra megnyitni a trópusi szigeten található szállodáját, járd körbe a környéket, beszélj emberekkel és szerezd meg a megnyitáshoz szükséges összeget. A sziget tanácsa be akarja zárni a hotelt, melyet csak egy módon menthet meg Andrew, a tulajdonos, ha kifizeti 5000 dolláros költséget a tanács számára. Balszerencséjére a hotelt be is zárták, és a kulcsokat is elvitték. A főhős pénztárcája viszont a hotelen belül van. A szálloda előtt állva rögtön meg is szólíthatod Stephanie-t, hogy tud-e kölcsön adni pénz. Sajnos a csinos pultos lányt pénzt nem fog tudni adni, de rengeteg hasznos, és segítő tanáccsal lát majd el. Fedezd fel a környék különböző helyszíneit, beszélj az emberekkel és tudj meg hasznos információkat. Gyűjtsd be a szükséges tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen. Próbáld meg minél hamarabb megszerezni az 5000 dollárt, hogy mihamarabb újra meg tudja nyitni Andrew a hotelét.
Készítő:
Mousebreaker.comm
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2288
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.38)

Oszd meg barátaiddal is a Fun in the Sun játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist