Frozen Islands New Horizons

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Frozen Islands New Horizons

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

Frozen Islands New Horizons játék

Frozen Islands New Horizons Frozen Islands New Horizons
background
Leírás:

Egy seregnyi viking elhatározta, hogy meghódítja az ismeretlent, segítsd őket útjuk során, toborozz sereget és vezesd őket a csatákban. A Frozen Islands legújabb részében ezúttal egy új világban kell hódítanod, egy olyan szigettel teli világban, amely tele van szörnyekkel és veszélyes csapdákkal. Állítsd össze a viking seregedet, és küldd őket a kiválasztott szigetre. Használd a csaták során a különleges viking képességeket, melyek segítségével erősebb támadásokat tudsz vezetni, illetve erős védelmet szerezhetsz a katonáid számára. Minden elfoglalt szigeten adót tudsz behajtani, mindannyiszor, amíg az ott élő nép jó hangulatban van. Vigyázz arra, hogy nehogy eluralkodjon a rossz hangulat, mert akkor elvesztheted az adott szigetet. Győzedelmeskedj az összes csatában, hódítsd meg az ismeretlent és légy te az uralkodó viking!

Készítő:
Y8.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
2382
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.62)

Oszd meg barátaiddal is a Frozen Islands New Horizons játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist