Flashs Bounty

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sharkosaur Attack
Mandala Coloring Book
Franky Valet Parking
FC Barcelona Ultimate Rush
Pele - Soccer Legend
Jo and Momo
Plantera
Monkey Go Happy - Army Base
Soccer Champs
Moto Trials Junkyard 2
Hirdetések

Flashs Bounty

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Flashs Bounty játék

Flashs Bounty Flashs Bounty
background
Leírás:
Csatlakozz a hős lovaghoz, Sir Bedivere-hez, és tisztítsd meg a királyi földet a betolakodó rablóktól és fosztogatóktól. Járd körbe a vidéket, és küzdj meg minden törvényt nem tisztelő rablóval. A kaland játék térképe hatalmas, ahhoz viszont, hogy más tartományokba is eljuthass, meg kell szerezned a különböző térkép részleteket. Minden területen találsz majd támogatókat is, akik egy kis pénz árán melléd szegülnek. Szükséged is lesz a különféle katonákra, hiszen a játék előrehaladtával egyre erősebb csapatokkal kell majd megküzdened. A játékban mozoghatsz szabadon, de kérhetsz küldetéseket is a királyi palotában. Keresd meg a kiinduló szigeten a várat, és beszélj a királlyal. Olvasd el kivel és hol kell harcolnod. Teljesítsd a küldetést bónusz pénzért. A szigeteken elszórtan találni fogsz különféle kincses ládikókat is, melyeket vagy saját zsebedbe, vagy a katonáid számára ajánlasz fel. Tisztítsd meg az egész területet a rablópandúroktól és hozz újra békét a királyságba!
Készítő:
Zyby.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
1637
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.52)

Oszd meg barátaiddal is a Flashs Bounty játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

Bemutatkozik a Persona 5 sztorija

A játék 2017 április 4-én jelenik majd meg PlayStation 4 és PlayStation 3 platformokra.

Horizon Zero Dawn - Látványos, új trailer érkezett

Az idei PlayStation Experience rengeteg újdonsággal és meglepetéssel szolgált, de a már bejelentett címekről sem feledkeztek el.

Uncharted 4 - The Lost Legacy trailer

Egy hosszabb, nyolc perces felvezető az Uncharted 4 sztori dlc-jéből. Ámulunk, bámulunk, semmit sem értünk, de nagyon várjuk.

Nioh - Új előzetes érkezett

A Dark Souls ihlette játék a félelmetes kelet világába kalauzol minket. A PlayStation Experience-n pedig új trailer érkezett.
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist