Awesome Conquest

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések

Awesome Conquest

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Awesome Conquest játék

Awesome Conquest Awesome Conquest
background
Leírás:
A piros hadsereg lerohanta a kék emberek által lakta vidéket, és elrabolták az ősi amulettet. Segítsd a kék népet, hogy visszaszerezzék a földjüket és az elvesztett amulettet. Építsd bányát, termelj ki minél több aranyat, amiből erős és ütőképes hadsereget vásárolsz. A piros népnek hatalmas seregei vannak, és emellett a hatalmas zöld szörnyek is mellettük állnak. Nem sok esély látszik a győzelemre, de szerencsére a kékek mellett vannak az Istenek, akik varázserejükkel tudják támogatni őket a csatákban. A játék két részből áll: termelés és támadás részből.
A termelés részben 4 épületet kell fejlesztened, és a benne lévő embereket irányítanod. Az első épület a bánya, ahol a dolgozók az aranyat termelik. Itt figyelned kell, hiszen a munka során mindig egy kis életerőt vesztenek a dolgozók. Ha nem adsz nekik segítséget, akkor meghalhatnak. A második épületben dolgozik az építő munkás. Ő végzi el a fejlesztéseket, ő épít újabb szinteket a már meglévő épületekre. A harmadik épület a templom, itt a papok az Isteni energiákat, mágiákat állítják elő, melyekből vásárolhatsz majd különféle Isteni csapásokat. Ezek nagyon fontosak lesznek, hiszen egyes csatákat csak az Ő segítségükkel nyerhetsz meg. A negyedik épület a legfontosabb: a barakk. A katonai kiképző központban vásárolhatod meg az egységeidet, itt tudod őket gyógyítani, és fejleszteni.
A célod, hogy a térképen az összes piros mezőt visszafoglald, és a legvégén megszerezd az ősi amulettet. Légy jó hadvezér és kiváló stratéga és segítsd győzelemre a kék népet!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
1501
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.54)

Oszd meg barátaiddal is a Awesome Conquest játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist