3 Pandas in Japan

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések

3 Pandas in Japan

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

3 Pandas in Japan játék

3 Pandas in Japan 3 Pandas in Japan
background
Leírás:
A három panda újabb kalandokba keveredett, a helyszín ezúttal Japán. A három jó barát Japánba érkezett, ahol a gyönyörű vidéken sétálgatva minden pillanatot megörökítettek, még olyat is, amelyet nem kellett volna. Két fekete nindzsa éppen egy műemléket loptak el, amelyet a legkisebb panda lencsevégre kapott. A tolvajok nem sokat teketóriáztak, hamar elkapták mindhármójukat és elvették a fényképezőgépet is. A következő pillanatban arra ébredtek a pandák, hogy egy fa tetején lógnak egy hálóban.
Segítsd a három kis állatot útja során, oldd meg a különféle rejtvényeket, feladatokat és juss át a pályarészek túloldalára. Rögtön a kaland játék első feladata az lesz, hogy kiszabadulj a kötelek fogságából. Hintáztasd meg a foglyul ejtetteket annyira, hogy a szökőkútba essenek. Irányítsd mind a három pandát külön-külön és juss ki a pályákról.
Ha tetszett a Japánban játszódó 3 Pandas játék, akkor érdemes megnézned az előző részt is, amikor a 3 kis panda, Brazíliában, a foci hazájában kalandozott el.
Készítő:
Nextplay.com
Kategória:
Kaland játék
Feltöltés:
Játszva:
3663
Értékelés:
(Szavazatok: 58, Átlag:4.79)

Oszd meg barátaiddal is a 3 Pandas in Japan játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott kaland játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist