Top 10 Soccer Managers

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Top 10 Soccer Managers

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Top 10 Soccer Managers játék

Top 10 Soccer Managers Top 10 Soccer Managers
background
Leírás:
Vezesd győzelemre játékosaidat ebben az ingyenes foci menedzser játékban, küzdj a legjobbak ellen és vezesd el csapatodat a kupagyőzelemig. A Top 10 Soccer Managers focis játék Európa legnagyobb bajnokságait hozza el a játékosoknak. Válogathatsz Anglia, Olaszország, Spanyolország, Németország, Hollandia és Franciaország legjobb klubcsapatai közül. Miután kiválasztottad kedvenc csapatodat, beállítottad, hogyan is szeretnél kinézni, a menedzseres játék menüjében találod magad. A menü két oldalas: az első oldalon a csapatoddal kapcsolatos menüpontokat találod meg, a második oldalon a stadionnal kapcsolatos tennivalókat, edzésprogramokat és egyéb beállításokat láthatsz. A játékban a labdarúgó mérkőzéseket nem te irányítod. Az általad összeállított csapat lejátssza a mérkőzést, te csak egy összefoglalót láthatsz belőle. Menedzserként a pálya széléről szurkolhatsz csapatodnak. A meccsek után ismét tiéd a szerep. Ha nem ment a játék, változtass a felálláson, keress új játékosokat a játékospiacon, vagy egyszerűen csak cseréld le a gyengébben játszó csapattagokat. A feladatod, hogy elvezesd a kiválasztott csapatot az európai topliga döntőjébe, majd ott megnyerve azt, megszerezd az Európa Kupát!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
11053
Értékelés:
(Szavazatok: 29, Átlag:4.59)

Oszd meg barátaiddal is a Top 10 Soccer Managers játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist