Puppet Soccer Champions

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer
Hirdetések

Puppet Soccer Champions

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Puppet Soccer Champions játék

Puppet Soccer Champions Puppet Soccer Champions
background
Leírás:
Vegyél részt az őrületes foci tornán, ahol kedvenc sztárjaid mellett néhány meglepetés figurával is találkozhatsz. Válassz egy csapatot, és vásárolj magadnak egy játékost. Ezután indulhatnak a küzdelmek, minden mérkőzésen a győzelem a cél. A meccseken egy-egy elleni küzdelem folyik, ahol az nyer, aki a legtöbbször tudja az ellenfél hálójába juttatni a labdát. A gyepen és a levegőben rengeteg bónusz fog megjelenni a mérkőzés ideje alatt. Aki begyűjti, az megszerzi ezt a bónuszt. A különleges képesség lehet pozitív tulajdonságú, például gyorsítás, nagyobb ugrás stb., de lehet negatív hatású is, például lassítás, ragasztó és hasonlók.
A Puppet Soccer Champions focis játék a népszerű Puppet Soccer 2014-es játék folytatása. Az utóbbi játékban a válogatott csapatok voltak főszerepben, ezúttal viszont a nemzetközi klub csapatok közül válogathatsz. Megtalálod a legjobb spanyol, olasz, angol és német csapatokat. Minden csapatban megtalálhatod a legnevesebb játékosokat, akiket megvásárolhatsz. Természetesen a nagyobb csapatok játékosai jóval többe kerülnek, mint a kisebb klubok játékosai.
Ha elegendő pénzt gyűjtesz össze megvásárolhatod a legdrágább, legjobb játékost is, aki nem más mint Chuck Norris. Győzz le mindenkit, legyél te a legjobb, és szerezd meg a bajnoki trófeát!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
31036
Értékelés:
(Szavazatok: 417, Átlag:4.69)

Oszd meg barátaiddal is a Puppet Soccer Champions játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist