Penalty Fever 3D Italy

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
War Thunder

Penalty Fever 3D Italy

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Secret Relict

Penalty Fever 3D Italy játék

Penalty Fever 3D Italy Penalty Fever 3D Italy
background
Leírás:
A Penalty Fever játékban ezúttal az olasz labdarúgó bajnokság csapatival küzdhetsz meg az olasz kupáért: lődd be a tizenegyeseket és védd ki az ellenfél próbálkozásait a tizenegyes párbajokban. A focis játék során a legjobb, és legismertebb olasz csapatok közül válogathatsz kedvedre. Neked ki a kedvenc olasz klubcsapatod? A Juventus, a Milan, az Inter, a Roma, a Napoli, a Fiorentina, a Lazio vagy az Udinese. A felsorolt együttesekkel együtt összesen 24 csapat közül válogathatsz. Amint kiválasztottad a kedvencedet, máris a kieséses tornára kerülsz. Minden mérkőzésen 5-5 próbálkozása van mindkét csapatnak. A támadóiddal próbálj meg minél többször túljárni a kapusok eszén, míg a kapusoddal igyekezz minél több jól helyezett labdát megfogni. A végső győztes megszerezheti az idei évben az olasz kupa trófeát!
Készítő:
Giochi.it
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
17077
Értékelés:
(Szavazatok: 96, Átlag:4.48)

Oszd meg barátaiddal is a Penalty Fever 3D Italy játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist