Penalty Fever 3D Brazil

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
War Thunder

Penalty Fever 3D Brazil

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Kapi Hospital

Penalty Fever 3D Brazil játék

Penalty Fever 3D Brazil Penalty Fever 3D Brazil
background
Leírás:
A népszerű Penalty Fever 3D játékban ezúttal a brazil nemzeti bajnokság csapataival játszhatsz és küzdhetsz meg a bajnoki trófeáért. A játékban most is a tizenegyeseké lesz a főszerep. A meccsek tizenegyespárbajai során próbálj meg a játékosokkal minél több gólt szerezni és a kapussal minél több lövést hárítani. A tizenegyesek ellövése egyszerű: csak tarts lenyomva a bal egérgombot addig, amíg a mozgó nyíl a számodra megfelelő helyre ér. Ha elengeded, akkor a labdát a játékos arra a helyre lövi. Innentől kezdve már csak a kapuson múlik, hogy kivédi-e a lövést vagy sem. A focis játék során a védések még egyszerűbbek: a játék segít annyit, hogy megmutatja egy felvillanó ponttal, hogy hová érkezik a labda. Ha a megjelenő jelre időben kattintasz, akkor nagy valószínűséggel sikerül megfognod a tizenegyest. A bajnokság több mérkőzésből áll. A mérkőzések során a győztes tovább lép, a vesztes kiesik a küzdelmek közül. Menetelj végig a kieséses szakaszban, győzd le a csapatokat, majd diadalmaskodj a döntőben is!
Készítő:
Flashfooty.com
Kategória:
Focis játék
Feltöltés:
Játszva:
15875
Értékelés:
(Szavazatok: 102, Átlag:4.39)

Oszd meg barátaiddal is a Penalty Fever 3D Brazil játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott focis játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist