Superman Boat

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer

Superman Boat

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Superman Boat játék

Superman Boat Superman Boat
background
Leírás:
Egy őrületes és izgalmas motorcsónak versenybe szállhatsz be ebben a versenyzős játékban, a feladod, hogy legyőzz mindenkit és megnyerd a bajnokságot. A játék menüje sokak számára kínai lehet, de nagyon hamar rá lehet jönni mi található a játékban.
Az első menüben, ahol két figura látható, saját magad ellen játszhatsz. Ha teljesítesz három kört egy pályán, akkor utána saját magad szellemképével versenyezhetsz. Ezt a menüt akkor érdemes használni, ha gyakorolni szeretnél.
A második menüben érheted el az igazi versenyeket. Minden versenyen érdemes minél előbb végezned, hiszen az alapján kapsz pontot. Pontot még szerezhetsz a motorcsónakoddal is, ha begyűjtöd a P betűvel jelzett érméket a vízből. Ha elértél egy adott pontot, akkor automatikusan megnyílik egy újabb helyszín a bajnokságból.
A harmadik menüpontban csak a beállítások érhetőek el. A játék során újabb, gyorsabb motorcsónakot is vásárolhatsz majd, ha elértél egy bizonyos pontot. Légy ügyes, vezesd győzelemre a csónakodat és szerezd meg a kupát!
Készítő:
0
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
2184
Értékelés:
(Szavazatok: 34, Átlag:4.24)

Oszd meg barátaiddal is a Superman Boat játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist