Urban Warfare 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
ClickPlay Time 6
Trollface Quest - Video Games
Boomerang Chang 2
Knight Trap
Cartoon Candies
Mystic Mahjong Adventures
Silly Ways to Die 3
Make Me Laugh
Brave Shorties 2
Death Row Diner
Hirdetések

Urban Warfare 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Urban Warfare 2 játék

Urban Warfare 2 Urban Warfare 2
background
Készítő:
Playhub.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
4284
Értékelés:
(Szavazatok: 46, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a Urban Warfare 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

Batman: The Telltale Series - Children Of Arkham - Játékteszt

Megjelent az interaktív film/játék második epizódja. Értékelés nélküli összefoglaló következik, erős szubjektív véleménnyel.

Soviet Monsters: Ekranoplans - Játékteszt

Se nem hajó, se nem repülőgép – ekranpolán, azaz a levegő párnahatását kihasználó jármű az, amelyet az Ekranoplans nevű játékban irányíthatunk (már amennyire sikerül, persze).

Bridget Jones babát vár - Filmkritika

Bridget Jones meghatározó karakter mind irodalmi, mind filmművészeti szempontból, és bár a filmek eddig nem sikerültek olyan jól, most a rendező és a színészek is mindent beleadtak, hogy megmutassák, Bridget még ott van a szeren.

A Ninja Theory történelme

A Ninja Theory kiadott egy remek videós anyagot, amiben a történelmüket mutatják be.
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Gamepod | Hódító TOPlist TOPlist