Third Kingdom

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Super Soccer Noggins - Infinite Christmas
Oceanar.io
Zombie Demolisher 4
Farming Simulator
Monkey Go Happy Lights
Papas Sushiria
Santa Runnn
Hair Do Design
Flapcat Christmas
Fox Adventurer

Third Kingdom

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Third Kingdom játék

Third Kingdom Third Kingdom
background
Leírás:
Játssz a Third Kingdom várvédő játékkal, melyben a Keleti birodalom egyik uralkodójának kell segítened visszaverni a lázadókat. A Third Kingdom játék egy klasszikus tower defense játék, amelyben a célod, hogy az elhelyezett védőegységekkel elintézd a támadó ellenfeleket. Eleinte csak őrtornyokat állíthatsz fel a különböző pontokra, melyekben jól képzett íjászok várják a támadókat. Az ellenfelek a képernyő bal oldaláról érkeznek, itt érdemes felállítanod a védelmedet. A játéktér jobb szélére pedig a gazdaságot jelentő farmokat kell felépítened. Pénzt kétféleképpen szerezhetsz: a felépített farmok folyamatosan termelik az aranyat, illetve a támadok elintézésével jutalomban részesülsz. Minél magasabb pályán játszol, annál több pénzt gyűjthetsz be a támadókból.
A felépített tornyokat, farmokat folyamatosan fejlesztheted. A játék során rengeteg szintugrásra lesz lehetőséged, és ezekre szükséged is lesz, mert enélkül nem tudod legyőzni az erősebb ellenfeleket. A főhadiszállás fejlesztésével újabb és újabb képességeket szerezhetsz, melyek jó segítséget adnak a lázadók leverésében.
A játék különlegessége, hogy a katonák sosem alszanak: ez azt jelenti, hogy ha egyik nap abba hagyod a játékot, másnap az összes pénzt, amit éjszaka gyűjtöttek a katonák, megkapod.
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
880
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Third Kingdom játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist