Los Angeles Shark

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sharkosaur Attack
Mandala Coloring Book
Franky Valet Parking
FC Barcelona Ultimate Rush
Pele - Soccer Legend
Jo and Momo
Plantera
Monkey Go Happy - Army Base
Soccer Champs
Moto Trials Junkyard 2
Hirdetések

Los Angeles Shark

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Los Angeles Shark játék

Los Angeles Shark Los Angeles Shark
background
Leírás:
Megérkezett az újabb cápás játék, amelyben a helyszín ezúttal a híres Los Angeles-i tengerpart: rombolj, zúzz és falj fel mindent és mindenkit a vérengző cápával! A legújabb cápás játék még több izgalmat szórakozást hoz el a játékosoknak, küzdj meg az óriás helikopterekkel, rombold le a jachtokat és fald fel a vízben úszó élőlényeket. Minél nagyobb pusztítást végzel, annál több pontot szerezhetsz. Bizonyos időközönként az óceán felett óriási gépek repkednek, melyeket csak úgy tudsz elkapni a cápával, ha lemerülsz a mélybe, és onnan támadsz. Amint ráharapsz a gépeken megjelölt egyik pontra, a lefelé gomb gyors folyamatos nyomkodásával a mélybe kell húznod a levegőben lévő szerkezetet. Ha sikerül az óceánba lehúznod a gépet, akkor az felrobban és megkapod érte a bónusz pontokat. A játék célja, hogy minél több pontot szerezz a cápával az óceánpart mellett úszva!
Ha tetszett a Los Angeles-i cápás játék, akkor érdemes megnézni oldalunkon a többi részt is. A híres cápa már bosszúságot okozott a Miami partvidéken, az ausztráliai Sydney mellett és New York-ban is. A sorozatnak voltak történelmi visszatekintő részei is: játszhattál már a középkorban is, illetve kipróbálhattad, milyen lehetett egy cápa élete az őskorban. Minden rész rengeteg izgalmat, szórakozást nyújt a játékosoknak, és persze egyik részből sem hiányozhat az elengedhetetlen humor.
Készítő:
Mausland.de
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2350
Értékelés:
(Szavazatok: 25, Átlag:4.52)

Oszd meg barátaiddal is a Los Angeles Shark játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

Bemutatkozik a Persona 5 sztorija

A játék 2017 április 4-én jelenik majd meg PlayStation 4 és PlayStation 3 platformokra.

Horizon Zero Dawn - Látványos, új trailer érkezett

Az idei PlayStation Experience rengeteg újdonsággal és meglepetéssel szolgált, de a már bejelentett címekről sem feledkeztek el.

Uncharted 4 - The Lost Legacy trailer

Egy hosszabb, nyolc perces felvezető az Uncharted 4 sztori dlc-jéből. Ámulunk, bámulunk, semmit sem értünk, de nagyon várjuk.

Nioh - Új előzetes érkezett

A Dark Souls ihlette játék a félelmetes kelet világába kalauzol minket. A PlayStation Experience-n pedig új trailer érkezett.
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist