Epic Boss Fighter 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sharkosaur Attack
Mandala Coloring Book
Franky Valet Parking
FC Barcelona Ultimate Rush
Pele - Soccer Legend
Jo and Momo
Plantera
Monkey Go Happy - Army Base
Soccer Champs
Moto Trials Junkyard 2
Hirdetések

Epic Boss Fighter 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Epic Boss Fighter 2 játék

Epic Boss Fighter 2 Epic Boss Fighter 2
background
Leírás:
Az Epic Boss Fighter első részében úgy tűnt mindenkit elintézett a főhős, de egy meteorit becsapódásnak köszönhetően, újabb szörnyek lepték el a Földet. A feladatod, hogy legyőzd az összes óriás szörnyet! A játékban több különféle erősségű és más és más képességekkel ellátott szörnyekkel találkozhatsz, minden szörnyen más és más lesz a gyenge pontja. A sebezhetőségüket neked kell kitapasztalnod a játék során.
A főhős természetesen önmagában nem képes legyőzni őket, ezért különféle képességekkel és ruhákkal kell ellátnod. A felszerelések pénzbe kerülnek, nem is kevésbe. A pénzt a küzdelmek során tudod megszerezni, ha találat éri a szörnyeket, akkor azok magukból aranypénzeket szórnak ki. Ezek adott ideig a pályán maradnak, majd azután eltűnnek. Próbálj meg mindig minél több aranypénzt begyűjteni, hiszen a fejlesztések vásárlása nélkül nem fogod tudni legyőzni ellenfeleidet. A képességeken felül különböző droidokat is vásárolhatsz magad mellé, akik vagy támadó vagy védekező funkciót látnak el.
A játékban alap esetben mindig csak az utolsó három szörnnyel kell megküzdened, de a beállítások menüpontban ez kikapcsolható. Akkor érdemes kikapcsolni ezt a funkciót, ha pénzt szeretnél szerezni, és akkor érdemes bekapcsolva tartani, ha nem akarsz életerőt veszteni a már legyőzött ellenfelek újra legyőzésével.
A játék végigjátszása után egy teljesen új játékmód nyílik meg, ahol még erősebb szörnyekkel veheted fel a küzdelmet. Természetesen az erősebb lények ellen, jóval profibb és erősebb képességek, felszerelések lesznek elérhetőek.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
1486
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.89)

Oszd meg barátaiddal is a Epic Boss Fighter 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

Bemutatkozik a Persona 5 sztorija

A játék 2017 április 4-én jelenik majd meg PlayStation 4 és PlayStation 3 platformokra.

Horizon Zero Dawn - Látványos, új trailer érkezett

Az idei PlayStation Experience rengeteg újdonsággal és meglepetéssel szolgált, de a már bejelentett címekről sem feledkeztek el.

Uncharted 4 - The Lost Legacy trailer

Egy hosszabb, nyolc perces felvezető az Uncharted 4 sztori dlc-jéből. Ámulunk, bámulunk, semmit sem értünk, de nagyon várjuk.

Nioh - Új előzetes érkezett

A Dark Souls ihlette játék a félelmetes kelet világába kalauzol minket. A PlayStation Experience-n pedig új trailer érkezett.
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist