Bunny Flags 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Sharkosaur Attack
Mandala Coloring Book
Franky Valet Parking
FC Barcelona Ultimate Rush
Pele - Soccer Legend
Jo and Momo
Plantera
Monkey Go Happy - Army Base
Soccer Champs
Moto Trials Junkyard 2
Hirdetések

Bunny Flags 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bunny Flags 2 játék

Bunny Flags 2 Bunny Flags 2
background
Leírás:
Védd meg a zászlót a nyulakkal a támadó emberi ujjak ellen, verd vissza a támadásokat a katonával és fejleszd képességeidet. A Bunny Flags játék második részében még több támadó ujjra számíthatsz, a védelem megszervezése még nagyobb és nehezebb feladat a nyulak számára. A betanító küldetések után már élesben folyik a harc. Akadályozd meg minden áron, hogy az ellenfél eljusson a zászlóhoz, és elvigye azt. A játék előrehaladtával egyre többen és erősebb katonákkal jönnek az emberi ujjak. Hol járművel, hol gyalogosan érkeznek a támadó vonal mögül. A főhadnagy nyulat irányítod te, mellyel mint egy igazi katona kell harcolnod. Mozogj, támadj, lődd le az érkező ellenfeleket. Közben telepíts minél több védekező őrtornyot. Lehetőséged van barikádokat is elhelyezni a játéktérre, melyek segítségével megnehezítheted az ellenfél eljutását a zászlóhoz. Egy dologra kell csak odafigyelned: a barikádokkal teljesen nem zárhatod el az ellenfél útját. Intézz el minél több ellenfelet, szerezz tapasztalati pontokat, és lépj újabb szintekre a katonáddal. Újabb szinteken, újabb fegyvereket, újabb őrtornyokat próbálhatsz ki. A képességeidet a Talent Tree menüpontban tudod fejleszteni. Védd meg a nyulak zászlaját az összes pályán, és verd vissza minden áron a gonosz támadókat!
Készítő:
Kongregate.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
1245
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.69)

Oszd meg barátaiddal is a Bunny Flags 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.

Grepolis: Parittyások próbája Húsvétkor

Izgalmas húsvéti játékkal várja a játékosokat a népszerű Grepolis stratégiai játék. Egy speciális próba és az ezzel járó dicsőség vár rátok az idei húsvéti ünnepek alatt.

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyet...

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hoz...

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleg...
Játék hírek
Játék hírek

Bemutatkozik a Persona 5 sztorija

A játék 2017 április 4-én jelenik majd meg PlayStation 4 és PlayStation 3 platformokra.

Horizon Zero Dawn - Látványos, új trailer érkezett

Az idei PlayStation Experience rengeteg újdonsággal és meglepetéssel szolgált, de a már bejelentett címekről sem feledkeztek el.

Uncharted 4 - The Lost Legacy trailer

Egy hosszabb, nyolc perces felvezető az Uncharted 4 sztori dlc-jéből. Ámulunk, bámulunk, semmit sem értünk, de nagyon várjuk.

Nioh - Új előzetes érkezett

A Dark Souls ihlette játék a félelmetes kelet világába kalauzol minket. A PlayStation Experience-n pedig új trailer érkezett.
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist